Fagnettverk innen organisasjonsendring

9
juni

Nettverk - Oslo

09:00 - 13:00

Medlemspriser
8500,-

Ikke-medlem priser
11500,-

Påmeldingsfrist 9.06.2017 08:00

Påmeldingsfristen har utløpt

  Sted

  HR Norges lokaler

  Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

  HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Skal dere restrukturere organisasjonen? Fusjonere? Implementere nye verdier? Innføre nytt støttesystem? Samlokalisere? Nedbemanne? Ønsker du å diskutere det med noen som har gjort noe lignende?

  Dette er et nettverk for deg som leder eller bistår endringsprosjekter i egen organisasjon. Ved å delta i dette HR-nettverket får du unike muligheter for erfaringsdeling og gode diskusjoner rundt problemstillinger i den praktiske jobbhverdagen din.
  Dere vil møtes jevnlig for å drøfte felles utfordringer og få tips og råd, som du og din virksomhet behøver i jobb og innenfor ditt ansvarsområde.

  Tematikk og nytte:
  Temaer for nettverket avgjøres av nettverkets deltakere. Eksempler på temaer som kan komme opp, endringsledelse, kontinuerlig forbedring, disruptive change, digitalisering, endringskapasitet, endringsmotstand og «endringstretthet». Nettverket er en arena med mulighet for refleksjon, erfaringsutveksling og gode diskusjoner, knyttet opp mot praksis i de enkelte virksomhetene nettverksdeltakerne representerer.

  Målgruppe:
  Nettverket er for ledere og fagfolk med ansvar for organisasjonsutvikling

  Tid og sted
  Oppstartsmøtet fredag 9. juni kl 09:00-12:00, med påfølgende lunsj fra 12:00-13:00. De neste nettverksdatoene blir 25/8, 20/10, 8/12 og 16/2 (2018)
  Oppstartsmøtet finner sted i HR Norges lokaler i Akersgata 34 (merk ny adresse fra 1. juni), mens de neste møtene vil gå på rundgang hos deltakerne.

  Deltakeravgift
  Deltakeravgiften for oppstartsmøtet og 4 nettverksmøter første år er satt til
  kr 8 500,- + moms pr deltaker

  Nettverket er for medlemmer i HR Norge - du finner informasjon om medlemskap og innmelding her.

  Fasilitator:
  Anne Gina Sveaas har arbeidet med endringsprosesser, og utvikling av folk og organisasjoner hele sitt yrkesliv. Hun har bred erfaring fra ulike bransjer både som intern og ekstern konsulent, fagansvarlig og som toppleder. Dette har gitt henne mange perspektiver og en bred erfaringsbase.
  Anne Gina er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo og har både teoretisk forankring, og praktisk erfaring rundt veiledning av individ og grupper.


  Spørsmål:
  Dersom du har spørsmål om du passer inn i dette nettverket eller har faglige spørsmål rundt dette, kan du kontakte oss på mail nettverk@hrnorge.no

  Les mer om HR Norge sine nettverk her


  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!