GELx 2017 - Global Employee and Leadership Index, Trondheim

21
aug

Medlemsmøte - Trondheim

09:00 - 11:00

Medlemspriser
0

Påmeldingsfrist 18.08.2017 12:00

Sted

Scandic Lerkendal

Adresse: Klæbuveien 127, 7031, Trondheim

Scandic Lerkendal - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

HR Norge og Ennova inviterer til møte der vi ser nærmere på spennende resultater fra årets ferske undersøkelse GELx 2017 - Global Employee and Leadership Index. (Tidligere EEI - European Employee Index)

GELx måler hvordan arbeidstakerne opplever sin arbeidshverdag. Rapportens hovedtema er arbeidsglede, motivasjon og engasjement, og vi har fra tidligere år sett hvordan dette påvirker produktivitet, kultur, innovasjon og lojalitet til egen virksomhet. Hvordan står det så til med arbeidsgleden i norske virksomheter i 2017?

Møtet gir gode svar på blant annet:

  • Mellom onboarding og exit. Medarbeidernes engasjement og opplevelse av ledelse i Norge og verden
  • Exit. Hva får medarbeidere til å si opp og hvordan unngå eller være forberedt på dette?
  • Onboarding. Bli klokere på elementene som virker i onboarding/introduksjonsprogram.
  • Employee skills gap. Medarbeiderne er kunnskapstørste og ønsker å holde seg oppdaterte og «ansettbare».Virksomheter og ledere skal guide medarbeiderne i riktig retning.

En rød tråd gjennom møtet er hvordan HR i praksis vil påvirkes av disse funnene. Tidligere har vi sett at GELx har utviklet seg til å bli en referanseundersøkelse for alle som er interesserte i å ta temperaturen på norsk arbeidsliv. De siste årene har funnene blitt presentert og diskutert i utallige norske HR-miljøer, og interessen fra media har vært svært stor.

GELx gjennomføres i samarbeid med det nordiske konsulentselskapet Ennova. Dette gir tilgang til referansetall fra 42 utvalgte lands arbeidsmarkeder, og kan settes opp mot det nærmere 5522 norske respondenter har svart.

Presentasjonen egner seg godt for både HR og ledelsen – ta gjerne med en eller flere kolleger.

En elektronisk utgave av GELx 2017 offentliggjøres før sommeren.Even Bolstad har gjennom mange år deltatt i tolking og formidling av noen av de ledende undersøkelsene om forskjellige HR- og arbeidslivsforhold, i Norge så vel som internasjonalt. Han er en mye brukt foredragsholder og deltar ofte i debatter rundt arbeidslivsspørsmål.
Even er daglig leder i HR Norge.

Simon Østervig er Market Manager i Ennova, har mer enn ti års erfaring med rådgivning til noen av Skandinavias største internasjonale selskaper om medarbeidermålinger. Han er en skarp strateg og en dyktig foredragsholder.Møtet er gratis og åpent for alle
Både medlemmer av HR Norge og ikke-medlemmer kan delta. Og siden presentasjonen egner seg godt for både HR og ledelsen – ta gjerne med en eller flere kolleger.

Møtet arrangeres i samarbeid med Trøndelag Personalforum.
Relaterte saker

Gelx17 Thumb Original

GELx: Kompetansegap, transformasjon og norsk arbeidsliv 10 år etter iPhone

Når HR Norge og Ennova i slutten av august presenterer funnene i Global Employee and Leadership Index (GELx) 2017 er det bare noen uker igjen til stortingsvalget. Endringene som skjer i arbeidslivet som følge av digitaliseringen, vil etter alt å dømme være ett av mange viktige temaer i valgkampen.

Julien Bourrelle Hei Thumb

Kultur og verdier

HRtv: Det norske folks forunderlige (arbeids)liv

Du har kanskje sett ham før, og fått trimmet lattermusklene. Ikke noe er så godt å le av som seg selv. Her er den fransk-canadiske rakettforskeren Julien S. Bourrelle med syv minutters konsentrert blikk på norsk arbeidslivskultur.

Ledetid Thumb

Her er egenskapene ledere trenger å utvikle når teknologien overtar rutinejobbene

«Alle» snakker om hvordan kunstig intelligens (artificial intelligence - AI) vil rasere arbeidslivet. Vegard Kolbjørnsrud er mer optimistisk. Hans forskning peker mot at AI blant annet vil gi ledere tid til å lede. På den annen side: ledere som har bygd karrieren på struktur og system må utvide repertoaret.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!