Hjelp, vi må endre oss!

19
nov

Medlemsmøte - Bergen

16:30 - 18:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 18.11.2019 13:00

  Sted

  Høyskolen Kristiania

  Adresse: Kalfarveien 78C, 5022, Bergen

  Høyskolen Kristiania - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Få et praktisk innblikk i hvordan BKK møter utfordringer fra endringer i verden, kunder, forbrukere og miljøbevisste mennesker. Hvordan påvirker disse endringene HR?

  Energibransjen handler om mye mer enn energi i dag. For BKK handler arbeidsdagene om fiber, forberedelser til 5G-nettverk, investeringer i solenergi, utvikling av apper for kraftsalg – i tillegg til produksjon og distribusjon av vannkraft.

  Etter 100 år i stort sett fred og ro, merker BKK nå utfordringene utenfra for fullt. Endringer og digitalisering krever nye forretningsmodeller, nye måter å organisere BKK på, påvirker produktutviklingen og hvordan man jobber. HR sitter midt i alle disse endringsprosessene – og ikke minst, HR må også endre seg for å henge med.

  På møtet snakker vi om blant annet

  • Alt som kan digitaliseres, vil digitaliseres
  • Endringsevne vs. tilpasningsevne
  • Bærekraftige selskaper kjennetegnes av innovasjon – både videreutvikling av det du har, og nyutvikling av det du trenger
  • HR som utfordrer eller støttespiller? Eller begge deler?

   

  Program for møtet

  Kl. 16.00: Registrering og lett servering

  Kl. 16.30: Faglig program

  Kl. 17.30: Spørsmål, diskusjon og mingling     Terje Bøe er konserndirektør for HR og HMS i BKK. Han er cand. polit. med hovedfag i Sammenliknende Politikk fra Universitetet i Bergen og har tilleggsutdanning innen Consulting og Endringsledelse fra BI. Bøe har erfaring fra Norsk Hydro, Dyno Industrier, NHO, Mercuri Urval og DNB-konsernet.

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!