Hr Akademiet  Landingssiden4

HR Akademiet

Gjennom HR Akademiet tilbyr HR Norge i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge studier innen HR. Studiene tas på deltid. Bestått studium gir studiepoeng.

Nå er det snart oppstart i disse studiene:

Det er fortsatt ledige plasser! Ønsker du mer informasjon om studiene?
Send e-post til hrakademiet@hrnorge.no

Årsenhet med 60 studiepoeng

Du kan få godkjent en årsenhet på HR Akademiet med 60 studiepoeng. HR Norge tilbyr flere studier med 10 og 15 studiepoeng, og ved å bygge disse sammen til en årsenhet vil det gi deg større tyngde og helhet i etterutdanningen. Årsenheten kan innpasses i en bachelor grad.
Les mer om årsenheten her.

Her er seks ulike studier - som inngår i en årsenhet:

Endringsledelse-2015
Arbeidsrett-2015
HR-akademiet-HR-Analyse

Studiet i HR-analyse, 10 studiepoeng

Neste oppstart - februar 2020

Les mer
Kompetanseledelse
HRM-2015
Rekruttering-2015

Hvorfor velge HR Akademiet?

HR Akademiet passer for deg som ønsker formalkompetanse innen HRM, Arbeidsrett, Endringsledelse, Rekruttering, Kompetanseledelse og/eller HR Analyse, og som i tillegg har noe praktisk erfaring fra før. Studiene kombinerer teori og praksis på en god måte, og gir deg en fin mulighet til å teste ut ny kunnskap direkte på egen arbeidsplass.

Hvem er du?

Studiene på HR Akademiet gir deg praktiske anvendbare utdannelser i HR-relaterte temaer. Studiene kjennetegnes ved at de kombinerer teori med «beste praksis» innenfor det enkelte temaet. Foredragsholderne som underviser har lang erfaring fra det fagområdet de underviser i. Studiene er erfaringsbaserte og lagt opp til å kunne kombineres ved siden av full jobb. På studiet møter du likesinnede fra både offentlig og privat sektor. Mange knytter relasjoner som varer langt ut over studieperioden!

hrakademiet-ved-tre-deltakere

Har din virksomhet behov for et felles kompetanseløft innen HR?

Vi har muligheten til å sette opp ett eller flere av studietilbudene internt for din virksomhet og på den måten gi flere medarbeidere en felles plattform å jobbe videre ut fra.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om bedriftsinterne studier på tlf 22 11 11 22 eller hrakademiet@hrnorge.no