HR-analyser i Excel

24
mars

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 19.03.2020 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Vil du lære å bruke og analysere HR-data ved hjelp av Excel?

Dette kurset passer for deg som vil lære grunnleggende metoder og teknikker for analyse av HR-data i Excel, og hvordan du gjennom disse analysene kan skape innsikt om hvordan det går med virksomheten. På kurset vil du få en introduksjon til de vanligste Excel-funksjonalitetene og kommandoene som trengs for å komme i gang med HR-analyse.

Kurset er teoretisk forankret, men hovedsakelig praktisk rettet. Du vil jobbe med oppgaver for å forberede datasett for analyse, analysere data, svarer på spesifikke hypoteser, samt enkle metoder for visualisering og kommunikasjon av resultat. Det vil være rom for erfaringsdeling og interaksjon gjennom kursdagen.

Etter kurset vil du ha kunnskap om følgende områder:

  • Bearbeide og forbedre datasett for analyse
  • Enkle analyser av HR-data
  • Enklere visualiseringer av HR-data med hjelp av Powerpoint

På kursdagen må deltakerne ta med egen data (PC, ikke Mac), med Excel og Powerpoint installert. Som kursdeltaker har du noe kunnskap om grunnleggende funksjoner i Excel.

Ønsker du å lære enda mer om HR-analyser?

Kurset HR-analyser i Excel kan tas alene, eller i kombinasjon med HR-analyser i Excel for viderekomne. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen for to kurs er 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer. Prisen vil korrigeres etter påmelding.

Kursholder:
Sara Trané har doktorgrad i organisasjonspsykologi og har bakgrunn som organisasjonskonsulent. Sara har mange års erfaring med ulike former for talentevalueringer, først og fremst med fokus på ledelse, psykometriske målinger og ulike typer organisasjonspsykologiske undersøkelser. Hun har også erfaring med å jobbe internt med global talentanalyse og har vært med på å implementere mer datadrevne metoder for utvalg, utvikling og ledelsesidentifikasjon. Nå driver hun People Science-funksjonen i The Talent Company hvor hun jobber med vitenskapelige metoder for talentarbeid, produktutvikling og HR-analyse.  

Relaterte saker

Kate Ingram Video

Employer branding

Bedre Employer Branding med HR-analyser

«Vi skal være den beste arbeidsplassen innen 2025». Dette var utfordringen Ingram fikk, og employer branding, dedikert teamarbeid, employee ambassador program og fakta fundert i HR-analyser har vært deler av reisen så langt. Her får du Ingrams foredrag fra Rekrutteringsdagene 2020.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!