HR-analyser i Excel for viderekommende

25
mars

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 19.03.2020 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Vil du videreutvikle deg innen HR-analyse, bli mer effektiv i rapportering av HR-data og lære mer om statistiske metoder?

Dette kurset passer for deg som er erfaren med grunnleggende HR-analyse i Excel. Kurset vil ta for seg avanserte statistiske metoder og teknikker for mer dyptgående virksomhetsinnsikter. Fokuset kommer til å ligge på hvordan HR-data kan analyseres, presenteres og brukes for å muliggjøre mer datadrevne og objektive beslutninger. 

Kurset er teoretisk forankret, men hoveddelen av dagen vil bestå av praktisk arbeid hvor du trener på å analysere data, effektivisere rapportering og kommunisere resultat som fører til bedre innsikt. Det vil være rom for erfaringsdeling og interaksjon gjennom kursdagen. 

Etter kurset vil du ha kunnskap om følgende områder:

  • Avanserte statistiske analyser for både beskrivende og prediktive formål
  • Hvordan data kan brukes for å drive endring og beslutningstaking
  • Effektivisere rapportering av data med hjelp av Powerpoint

På kursdagen må deltakerne ta med egen data (PC, ikke Mac), med Excel (med tilleggsverktøyet «analyseverktøy») og Powerpoint installert. Som kursdeltaker har du noe kunnskap om grunnleggende funksjoner i Excel.

Ønsker du å lære enda mer om HR-analyser?

HR-analyser i Excel for viderekomne kan tas alene, eller i kombinasjon med HR-analyser i Excel. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen for to kurs er 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer. Prisen vil korrigeres etter påmelding. 

Kursholder
Sara Trané har doktorgrad i organisasjonspsykologi og har bakgrunn som organisasjonskonsulent. Sara har mange års erfaring med ulike former for talentevalueringer, først og fremst med fokus på ledelse, psykometriske målinger og ulike typer organisasjonspsykologiske undersøkelser. Hun har også erfaring med å jobbe internt med global talentanalyse og har vært med på å implementere mer datadrevne metoder for utvalg, utvikling og ledelsesidentifikasjon. Nå driver hun People Science-funksjonen i The Talent Company hvor hun jobber med vitenskapelige metoder for talentarbeid, produktutvikling og HR-analyse.  

Relaterte saker

Kate Ingram Video

Employer branding

Bedre Employer Branding med HR-analyser

«Vi skal være den beste arbeidsplassen innen 2025». Dette var utfordringen Ingram fikk, og employer branding, dedikert teamarbeid, employee ambassador program og fakta fundert i HR-analyser har vært deler av reisen så langt. Her får du Ingrams foredrag fra Rekrutteringsdagene 2020.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!