HR Dagen i Trondheim 2017

Hrd Landingssiden Ny
5
sep

Konferanse - Trondheim

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 4.09.2017 08:00

Sted

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Adresse: Brattørkaia 1, 7010, Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

De fleste norske virksomheter befinner seg i en form for omstilling, ofte som en konsekvens av digitalisering.

På den ene siden velter endringene over oss som en tsunami. På den andre siden kan virksomhetene selv ta grep om rattet og forsøke å styre i ønsket retning. Nøkkelordene for dagen er digitalisering, endring og kompetanse. Hvordan henger endring og digitalisering sammen? Hvilken rolle spiller kompetanse når en skal ruste opp organisasjonen og menneskene?

Vi har invitert kloke fremtidstenkere, dyktige HR-praktikere og relevante akademikere for å bidra med ulike perspektiver på kompetanse og digitalisering i et arbeidsliv der endring er det stabile.

Se hele programmet - trykk her eller på bildet

Grupperabatt:

Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, trekkes 20% fra deltakeravgiften. Grupperabatt gjelder for virksomhetsmedlemmer i HR Norge.

Er du ikke medlem? Her kan du lese om medlemsfordeler og hvordan melde seg inn.

Meld deg på og få med deg nyttige, spennende og inspirerende foredrag, og få mulighet til å diskutere problemstillinger med andre HR-praktikere som er opptatt av det samme som deg.

Utstiller på kompetansetorget?

Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no


Velkommen til HR Dagen i Trondheim!


Ingeborg Volan Sondre M Alvaer Thumb

— Problemet er å få de ansatte til å innrømme at de er gode

— Noe av det vanskeligste har vært å få folk til å innrømme hva de er gode på, sier Ingeborg Volan i Adresseavisen. Hun og Sondre Mikal Alvær har det siste året jobbet med å finne den skjulte kompetansen i Norges eldste avis. Sondre, Ingeborg og mange andre smarte mennesker står på scenen på HR Dagen i Trondheim i september.

Les mer

Relaterte saker

Ingeborg Volan Sondre M Alvaer Thumb

— Problemet er å få de ansatte til å innrømme at de er gode

— Noe av det vanskeligste har vært å få folk til å innrømme hva de er gode på, sier Ingeborg Volan i Adresseavisen. Hun og Sondre Mikal Alvær har det siste året jobbet med å finne den skjulte kompetansen i Norges eldste avis.

picjumbo1

Når kan vi si at et IKT-prosjekt har vært en suksess? - Nytt temaark om ledelse og endringskompetanse

For å ta ut ønskede gevinster og oppnå suksess i utviklingsprosjekt, må det jobbes godt med ledelse på alle nivå, samt med kommunikasjon og involvering. I prosjekt vil det ofte være særskilte utfordringer med sammensetting av team og utnyttelse av kompetanse. Alt dette er HR sitt fagfelt.

Hr I Kommunen

Endring, innovasjon og HR i kommunen

Det er en enorm vilje og interesse for innovasjon i kommunene, og flere har kommet langt i arbeidet for å bli den partneren landets borgere trenger. Men for å lykkes i å bli en god partner krever det endring – ny virksomhetsstrategi og ny kompetanse.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!