HR Forum 2015 - Foredragsholdere

Nick-Holley

Nick Holley

Nick Holley er Professor og Direktør ved Henley Business School. Han har nylig forsket på engasjement, HR og Big Data, hva CEOs ønsker av HR blant annet. Nick har en unik bakgrunn som kombinerer erfaring som militæroffiser, ti år som en vellykket valutamegler med Merrill Lynch og 16 år i ledende organisatoriske, ledelse og personlig utviklingsroller i store globale organisasjoner. Han har tidligere blitt kåret til verdens femte mest innflytelsesrike tenker i Human Resource Magazine.

Foredrag:

CEOs don’t care about HR

Nick Holleys siste forskning gir svar på hva topplederen vil ha fra HR-direktøren og fra HR-funksjonen. Svaret er at de egentlig ikke bryr seg om HR. I stedet for en haug av “HR-ting”, ønsker de at HR bygger organisasjonens kapasiteter og utvikler menneskene til å gjøre det som kreves for å levere på forretningsstrategien. Disse ferdighetene er topplederne enige om at bygger konkurransefortrinn.

  • Hvordan skape varig konkurransefortrinn?
  • HR-direktører må ha integritet
  • Forstå og levere på business – ikke på HRs faste gjøremål
Managers engage - HR doesn’t
  • Nyere forskning innen nevrovitenskap viser hvordan engasjement må forstås svært individuelt. Forholdet til nærmeste leder er kritisk.
  • Majoriteten av dagens virksomheter kjører store medarbeiderundersøkelser som gir inntrykk av handling, men med lite fokus på forretningsresultater.
  • Hva kan HR gjøre på ledernivå som fremmer engasjement og bidrar til organisatorisk ytelse? Vi vil diskutere hva HR bør foreta seg - og hvor HR skal tilbringe sin tid. Hvilke typer folk trengs i HR fremover for å gjøre en virkelig forskjell.