Foredragsholdere - HR Forum 2019

Riina Hellstroem2

Riina Hellström

Riina Hellström er en anerkjent agil- og HR-person. Tidligere arbeidet hun i globale selskaper med organisasjonsutvikling, men merket at hun passet dårlig inn ettersom hun stilte spørsmålstegn ved det meste av tradisjonell ledelse og HR-praksiser. Derfor startet Hellström i 2010 eget konsulentselskap for å drive utviklingen av agile organisasjoner fremover. Hun er med-grunnlegger av Agile HR Community, ledertrener og trener HR-personer i agile tankesett og arbeidsformer globalt. Hellström har en mastergrad i anvendt nevrovitenskap fra Universitetet i Middlesex i Storbritannia. Hun har over 15 års erfaring fra lederutvikling og HR-feltet, og var den første HR-personen globalt til å bli sertifisert Scrum Professional og lisensiert Scrum at Scale-trener.

Foredrag

Agile HR workshop (in English)

I denne aktive workshopen vil du lære hvordan du tar agilitet inn i HR-praksisene. Vi ser et skifte fra top-down og linjeledelse til det teambaserte, selvorganiserte og tilpasningsdyktige modeller. Hva betyr dette for HR?

Du blir introdusert for agil HR gjennom to perspektiver:

  • Agilitet for HR – agile tankesett og verktøy i HR-team og prosjekter. Agilt tankesett hjelper HR å ta sin verdi til et nytt nivå, gjennom å samskape med medarbeidere og ledere og levere HR-tjenester folk liker og vil ha.
  • HR for agilitet – utvikle dine HR-praksiser så de støtter agile team og transformasjon av organisasjonen. Få eksempler på hvordan HR kan ledere og støtte transformasjonen mot det agile, coache ledere og redesigne egne HR-praksiser.


Ekstrakjøring:
Agile HR workshop (in English)

Ekstrakjøringen blir en kortere utgave som er mer komprimert.

Se programmet her