HR-konferansen for offentlig sektor 2018

Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2018 Web
16-18
jan

Konferanse - Lillehammer

15:00 - 11:35

Medlemspriser
7950,-

Ikke-medlem priser
10950,-

Påmeldingsfrist 4.01.2018 13:00

Sted

Scandic Lillehammer Hotel

Adresse: Turisthotellvegen 6, 2604, Lillehammer

Scandic Lillehammer Hotel - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Attraktiv, Digital og Kompetent

HR Norge inviterer til HR-konferansen for offentlig sektor 16.-18. januar 2018! Konferansen er Nordens største for HR og ledelse på tvers av sektorer. Du får unike nettverksmuligheter, de beste foredragene og en bred faglig ramme tilpasset deg som er HR-leder eller praktiker i offentlig sektor.​

Temaene i år kretser rundt digitalisering av arbeidslivet, effektivisering av personaladministrasjon og omstilling til fremtidens arbeidsliv

I tillegg til fremtidsrettede plenumsforedrag vil du kunne velge spesialiserte delsesjoner innen organisasjonsutvikling og ledelse, modernisering av HR-rollen, arbeidsrettslige problemstillinger og aktuelle saker for sektoren. Det blir mulighet for erfaringsutveksling og dialog med foredragsholdere og andre deltakere. 

HR-konferansen for offentlig sektor 2018

Programmet er nå lansert og vi gir deg mulighet til å sikre deg og dine kolleger plass på konferansen 16.-18. januar på Lillehammer.

Se hele programmet til konferansen - klikk her eller på bildet.Fakturering:

Vi fakturerer slik at det vil være mulig å betale inneværende år dersom påmeldingen er oss i hende innen 8. desember.

Mer informasjon om konferansen:


Relaterte saker

Digital Lederkompetanse Cropped

​Slik utvikler staten digital lederkompetanse

«Digitalisér eller dø!» ropes det fra scener, blogger og sosiale medier. Tar du det på alvor, oppdager du raskt at en stor barriere er lederes egen digitale kompetanse. I DSS har de tatt digital lederkompetanse på alvor med et toårig lederutviklingsprogram.

Silvija Seres Thumb

Silvija og den fjerde revolusjonen

Sist Silvija Seres holdt foredrag for HR Norge sendte publikums evaluering henne høyere enn de eksponentielle grafene hun brukte for å forklare hvorfor tiden vi lever i er så disruptiv. Gikk du glipp av den fascinerende jugoslaverinnen på HR Forum har du sjansen igjen i januar.

Mearbeidersamtaler tech

HR teknologi

Nye visjoner for digital HR

Forestill deg applikasjoner som kan styre tid og fremmøte automatisk, pin pointe alle avtaler og møtelokasjoner. Levere «on-demand» videolæring til deltakere i et nytt prosjekt, sende beskjeder til et team eller gi beskjed om du kommer for sent til et møte. Overvåke stress nivåer og anbefale når det er tid for en pause, forholde seg til planer og komme med intelligente anbefalinger.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!