HR-konferansen for offentlig sektor 2019

Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2019  Landingssiden
15-17
jan

Konferanse - Lillehammer

15:00 - 12:00

Medlemspriser
7950,-

Ikke-medlem priser
10950,-

Påmeldingsfrist 3.01.2019 13:00

Sted

Scandic Hotel Lillehammer

Adresse: Turisthotellvegen 6, 2609, Lillehammer

Scandic Hotel Lillehammer - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Fremtidens offentlige virksomheter skal yte mer med mindre. Hvordan bygger HR effektive organisasjoner? Hvilke kompetanser trenger vi i fremtidens offentlige sektor? Hvordan kommer vi oss dit på en bærekraftig og rask måte?

Velkommen til HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer 15.-17. januar 2019! Konferansen er Nordens største for HR og ledelse på tvers av sektorer. Du får unike nettverksmuligheter, de beste foredragene og en bred faglig ramme tilpasset deg som er HR-leder eller praktiker i offentlig sektor.

I år får du spesielt mange gode case fra virksomheter. Du får høre om spennende endringsreiser fra Skatteetaten, Arkivverket og Oljedirektoratet. Og du får erfaringsdelinger fra blant annet NTNU, Forsvaret og NSB. Vi byr også på ledende akademikere innen team og ledelse. Ikke minst har vi toppet laget på "jussrekka" med praktiske tilnærminger til juridiske problemstillinger.

Se fullt program her:


Bli med på lærerike dager med de viktigste temaene og de dyktigste foredragsholderne. Vi anbefaler at du melder deg på tidlig for å sikre din plass.


Mer informasjon om program, foredragsholdere og kompetansetorg:

Relaterte saker

Hr Konf Off Sek Thumb2 Video

Mangler vi endringskapasitet i offentlig sektor

Offentlig sektor møter krav om økt produktivitet og står ovenfor et betydelig teknologisk skift. Hvordan kan virksomheter i offentlig sektor bygge opp endringskapasitet i det offentlige Norge for å takle disse kravene?

Hr Konf Off Sek Thumb2 Video

Arbeidsmiljø

Styringsrett og omsorgsplikt: HR sin rolle og ideologi

Her får du foredraget til Ståle Einarsen fra HR-konferansen for offentlig sektor 2018 om grunnlaget for arbeidsgivers styringsrett og arbeidsgivers omsorgsplikt, og behovet for å balansere de to. Hvordan bør HR arbeide i vanskelige arbeidsmiljøsaker, med ledelse og i konflikthåndtering?

Helge Mong Thumb

Mattilsynet: Lederutvikling hånd i hånd med omstilling

Mattilsynet endret strategi. Resultatet ble en stor omorganisering som også medførte en reduksjon av antall ledere med 30 prosent.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!