HR Norges Beste 2017 - Å lede i usikkerhet

Hrnb Web 2
13
des

Konferanse - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 12.12.2017

Sted

Thon Hotel Opera

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191, Oslo

Thon Hotel Opera - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

På agendaen for årets utgave av HR Norges Beste står temaer som robotisering, sikkerhet og ledelse. Dette er konferansen der vi inviterer noen av de vi har blitt kjent med som har utmerket seg spesielt godt med sitt budskap, og det er en glitrende anledning for deg å lære av dem.

Høy fart og økende kompleksitet preger virksomheter idag. Hvordan utfordrer roboter menneskers jobber allerede nå? Hvordan aktualiserer digitalisering sikkerhetstenkning på en slik måte at det blir et kulturspørsmål? Ikke minst - hvordan kan vi jobbe smart med ledelse når digitalisering endrer på rammebetingelsene våre?


Se hele programmet her:


Grupperabatt:

Deltar 3 eller flere fra samme virksomhet, trekkes 20% fra deltakeravgiften. Grupperabatt gjelder for virksomhetsmedlemmer i HR Norge.

Er du ikke medlem? Her kan du lese om medlemsfordeler og hvordan melde seg inn.


Utstiller på kompetansetorget?
Ønsker du å være utstiller på kompetansetorget under konferansen, ta kontakt med Kjetil Hovda på tlf.: 91 59 56 30 eller e-post: kjetil.hovda@hrnorge.no


Velkommen til HR Norges Beste 2017!

Relaterte saker

Ledetid Thumb

Her er kompetansen ledere trenger å utvikle når teknologien overtar rutinejobbene

«Alle» snakker om hvordan kunstig intelligens (artificial intelligence - AI) vil rasere arbeidslivet. Vegard Kolbjørnsrud er mer optimistisk. Hans forskning peker mot at AI blant annet vil gi ledere tid til å lede. På den annen side: ledere som har bygd karrieren på struktur og system må utvide repertoaret.

Vicki Culpin Lite

Britisk professor: Klassiske lederegenskaper blir irrelevante

​— For første gang i historien har vi en situasjon hvor mange av de egenskaper vi forbinder med toppledere ikke lenger vil være relevante, sier Vicki Culpin.

Dame Robot Håndbak

Hva skjer når kunstig og naturlig intelligens møtes i ledergruppa? Her er noen som vil finne det ut

Hva gjør kunstig intelligens med en ledergruppe? I Tieto vil de gjerne vite det. Derfor har de tatt inn en algoritme i ledergruppe. De kaller henne Alicia T.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!