HR-undersøkelsen 2020 - BERGEN

6
feb

Medlemsmøte - Bergen

09:00 - 11:00

Medlemspriser
0,-

Ikke-medlem priser
0,-

Påmeldingsfrist 5.02.2020 10:00

  Sted

  Scandic Bergen City

  Adresse: Håkonsgaten 2-7, 5015, Bergen

  Scandic Bergen City - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  HR Norge og EY har gleden av å invitere til presentasjon av resultatene fra den ferske HR-undersøkelsen 2020.

  HR-undersøkelsen er et årlig samarbeidsprosjekt med EY. Og i årets undersøkelse samarbeider vi i tillegg med alle HR-foreningene i Norden for å få innsikt i utviklingstrekk ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, Finland og Island. I år har 812 virksomheter svart på undersøkelsen, som gir oss et godt grunnlag når funnene nå skal presenteres.

  I de siste årene har vi sett at store og viktige arbeidslivstrender har truffet virksomheter med stor kraft. Og at noe av forutsetningen for å oppnå fordeler knyttet til disse endringene har vært å styrke evnen til å tilpasse seg stadig raskere og smidigere.

  Men hvilke grep virksomhetene gjør for å oppnå dette, har vært høyst uklar. Det er åpenbart mange veier til Rom, og vi overøses av både oppskrifter og tungt skyts fra både ledelsesforskning og suksesshistorier i medier. Årets HR-undersøkelse setter derfor fokus på hva virksomhetene faktisk gjør i dag innenfor HR-området, og vil gi oss en status på om de foretar store endringer og hva disse går ut på.

  I presentasjonen av årets resultater vil vi se nærmere på og diskutere fire hovedområder:

  • Å lede for endring
  • Organisering for endring
  • Sette arbeidsstyrken i stand til å arbeide på nye måter
  • Barrierer for endring

  Ved lansering i februar vil rapporten bli nedlastbar på www.hrnorge.no for medlemmer av HR Norge.

  Det blir enkel frokost og registrering fra kl. 08.30.

  Presentasjonen er gratis og åpen for alle som ønsker å deltaSiste frist for avmelding er innen 5. februar. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-.


  Du møter disse under presentasjonen:

  Ingvild Kathrine Johnson


  Ingvild Kathrine Johnson er seniorrådgiver i HR Norge og har blant annet har ansvar for å utvikle konferanser og rapporter til HR Norges medlemmer. Ingvild har tidligere jobbet som HR-utviklingskonsulent i København med flere store prosjekter og har en mastergrad fra Copenhagen Business School i Human Resource Management.
  Morten Sars


  Morten Sars
  er Manager i EY Advisory og er tilknyttet People Advisory Services. Han har mer enn fem års erfaring fra strategisk og operasjonell HR fra et globalt perspektiv. I tillegg har Morten hatt nøkkelroller i flere prosjekter knyttet til større organisasjonsendringer innen HR og implementering av ny HR-teknologi. Mortens hovedfokus er HR-transformasjon og HR-teknologi som hjelpemidler for å styrke interaksjon mellom mennesker og for å realisere konkurransefortrinn. Morten startet i EY i oktober 2018 og har en mastergrad i Organisasjon, Ledelse og Arbeid fra Universitetet i Oslo.  Møtene arrangeres i fem byer på følgende datoer – se mer informasjon her

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!