HR-undersøkelsen 2020 - OSLO, torsdag 13. februar

13
feb

Medlemsmøte - Oslo

09:00 - 11:00

Medlemspriser
0,-

Ikke-medlem priser
0,-

Påmeldingsfrist 12.02.2020 10:00

  Sted

  Bjørvika Konferansesenter

  Adresse: Dronning Eufemias gate 6, 0154, Oslo

  Bjørvika Konferansesenter - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  HR Norge og EY har gleden av å invitere til presentasjon av resultatene fra den ferske HR-undersøkelsen 2020.

  HR-undersøkelsen er et årlig samarbeidsprosjekt med EY. Og i årets undersøkelse samarbeider vi i tillegg med alle HR-foreningene i Norden for å få innsikt i utviklingstrekk ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, Finland og Island. I år har 812 virksomheter svart på undersøkelsen, som gir oss et godt grunnlag når funnene nå skal presenteres.

  I de siste årene har vi sett at store og viktige arbeidslivstrender har truffet virksomheter med stor kraft. Og at noe av forutsetningen for å oppnå fordeler knyttet til disse endringene har vært å styrke evnen til å tilpasse seg stadig raskere og smidigere.

  Men hvilke grep virksomhetene gjør for å oppnå dette, har vært høyst uklar. Det er åpenbart mange veier til Rom, og vi overøses av både oppskrifter og tungt skyts fra både ledelsesforskning og suksesshistorier i medier. Årets HR-undersøkelse setter derfor fokus på hva virksomhetene faktisk gjør i dag innenfor HR-området, og vil gi oss en status på om de foretar store endringer og hva disse går ut på.

  I presentasjonen av årets resultater vil vi se nærmere på og diskutere fire hovedområder:

  • Å lede for endring
  • Organisering for endring
  • Sette arbeidsstyrken i stand til å arbeide på nye måter
  • Barrierer for endring

  Ved lansering i februar vil rapporten bli lagt som nedlastbar på www.hrnorge.no for medlemmer av HR Norge.

  Det blir enkel frokost og registrering fra kl. 08.30.

  Presentasjonen er gratis og åpen for alle som ønsker å delta. Siste frist for avmelding er innen 12. februar. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-


  Du møter disse under presentasjonen:

  Even Bolstad  Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. han har erfaring som toppleder og rådgiver, med faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, økonomi og arbeidsrett.

  Bjørnar Skas


  Bjørnar Skas leder People Advisory Services i Norge. Han har 20 års erfaring med HR-rådgivning og organisasjons- og lederutvikling, både operasjonelt og som konsulent. Bjørnars fokusområde er å øke kundefokus og forbedrings- og endringstakten i virksomheter ved å utvikle effektive, kundefokuserte prosesser, samt ledelses- og organisasjonsstrukturer som setter fokus på prestasjoner og kundeleveranser og engasjerer medarbeiderne i daglig forbedringsarbeid. Bjørnar begynte i EY i 2011 og har tidlige ledet organisasjonsutviklings- og forbedringsprogrammet i flere internasjonale virksomheter. Bjørnar er sivilingeniør fra NTNU og er sertifisert instruktør i Total Productive Management.  Møtene arrangeres i fem byer på følgende datoer – se mer informasjon her

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!