Hvordan kan HR drive utvikling og digitalisering, webinar

15
mai

Medlemsmøte - Oslo

10:30 - 11:15

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 15.05.2020 08:30

Sted

Webinar

Adresse: Via tilsendt link, 0180, Oslo

Webinar - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Velkommen til webinar med Q&A

Digitalisering handler i korthet om å kombinere informasjon – teknologi – atferd. I seg selv er disse tre fagområdene komplekse nok, og arbeidet med å kombinere dem blir ofte overveldende. Mange organisasjoner kjenner på høy friksjon og mangel på fart, samtidig som at alle opplever at det haster. I medlemsmøtet ser vi nærmere på hvordan du kan lykkes bedre når tradisjonelle utviklingsprosesser møter digital utvikling.

Det mangler ikke på input på hvordan organisasjoner bør og må rigge seg for å møte de digitale utfordringene. I praksis innebærer dette ofte ganske store endringer i både organisering, arbeidsform, kultur og utnyttelse av kompetanse. Alle som har vært med noen år vet at dette ikke er gjort i en håndvending.  Det er lett å bli lammet av kompleksitet.

På webinaret vil Anne Gina Sveaas innlede og snakke om hvordan tradisjonelle utviklingsprosesser og prosjektmetodikk ofte kommer til kort i digital utvikling. Hun vil videre presentere sitt perspektiv på læring, utvikling og innovasjon og hvordan dette kan nyttiggjøres i arbeidet med digitalisering.

Det legges opp til interaktivitet under webinaret, der vi ser på hvordan vi som praktikere kan legge til rette for digitalisering og utvikling gjennom å kombinere kompetanse innen ulike fagfelt og med ulike personer.

Program:

  • Innledning ved Anne Gina Sveaas
  • Diskusjon rundt HR, digitalisering og endring
  • Q&A med deltakere og innleder

Webinaret starter kl 1030 og varer til 1115. Webinaret er tilgjengelig for alle plattformer (Windows, Mac, mobil og nettbrett).


Webinaret er åpent for medlemmer i HR Norge. Påmeldte deltakere vil motta lenke til webinaret dagen før.


For tekniske spørsmål knyttet til presentasjonen og live Q&A, ring oss på telefon 22 11 11 22.


På medlemsmøtet treffer du: 

Anne Gina Sveaas. Hun har arbeidet med endringsprosesser og utvikling av folk og organisasjoner hele sitt yrkesliv. Hun har bred erfaring fra ulike bransjer både som intern og ekstern konsulent, fagansvarlig og som toppleder. Dette har gitt henne mange perspektiver og en bred erfaringsbase. Anne Gina er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo og har både teoretisk forankring, og praktisk erfaring rundt veiledning av individ og gruppe. Hun er også fasilitator i HR Norges nettverk for organisasjonsendringer.

Relaterte saker

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Sector Alarm Video Thumb

HR teknologi

Med digitalisering i siktet - fra Excel til dedikerte HR-systemer

​Sector Alarm er i gang med flere store tiltak for digitalisering og automatisering i selskapet. Gikk du glipp av foredraget til Daniel Svensson på medlemsmøtet Digitale verktøy for HR kan du se det her.

Nick Holley Img 9398

Organisasjonsutvikling

Hvordan bygger vi fremtidens organisasjoner?

Det snakkes mye om radikale endringer i arbeidslivet i dag og de fleste virksomheter, både innen offentlig og privat sektor, opplever virkningene av den digitale transformasjonen som finner sted. Hvordan kan både organisasjoner og deres medarbeidere fortsatt holde seg relevant når innholdet i roller endrer seg så raskt?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!