Konflikthåndtering

30
mai

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4300,-

Ikke-medlem priser
7300,-

Påmeldingsfrist 28.05.2017 13:00

Sted

KS Agenda

Adresse: Haakon VII's gate 9, 0114, Oslo

KS Agenda - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Hvordan forholder du deg til konflikter og hvordan håndterer du konflikter? Svaret på disse spørsmålene er avgjørende for løsningen og relasjonen videre.

Konflikthåndtering i arbeidslivet handler om å forstå konfliktens anatomi for å kunne forebygge og mekle. Samtidig handler konflikthåndtering om å ivareta balansen mellom styringsrett og omsorgsplikt. I konfliktarbeid er målet ikke bare å løse en konflikt, men å ivareta relasjonene, slik at resultater vedvarer og løsninger består.

På dette kurset får du virkemidler for konflikthåndtering og lærer praktisk og rettslig forsvarlig personaloppfølging.

Gjennom kurset vil balansen mellom hensyn og ansvar behandles både i et relasjonelt og i et rettslig perspektiv. Kursholderne er konfliktmekler og advokat – med hver sin spisskompetanse har de en praktisk tilnærming til konflikt med muligheter og utfordringer.

Kurset dekket blant annet:

  • Forebyggende tiltak
  • Konflikttrappen
  • Mekling
  • Spilleregler
  • Omstilling og endringsprosesser
  • Roller, mandat og fullmakter
  • Arbeidsgivers styringsrett
  • Språkets rolle

Som deltaker får du en grunnleggende innføring i omstilling og personaloppfølging i et arbeidsmiljøperspektiv, konfliktteori og teknikker for å forebygge og mekle.

Kurset passer for HR, ledere og verneombud.

Kursholder
Tone Rose Gjøvik Todalshaug er fagansvarlig i HR Norge og organisasjonssosiolog. Tidligere har hun jobbet i store organisasjoner som DNB og NTNU. Hun har lang fartstid innen HR med spisskompetanser som lederutvikling, konflikthåndtering, samfunnsansvar og krysskulturell kommunikasjon. Todalshaug har også betydelig erfaring med internasjonalt HR-arbeid fra blant annet London, New York og Singapore. Hun er coach, skribent, foredragsholder og samfunnsdebattant.


Thomas Braut Svendsen
er advokat og partner i Advokatfirmaet Storeng, Beck & Due Lund (SBDL), hvor han hovedsakelig arbeider med arbeidsrett og tilgrensende rettsområder. Han har tidligere vært seniorrådgiver i NAV. I tillegg til alminnelig advokatpraksis og foredragsvirksomhet er Braut Svendsen medforfatter av blant annet arbeidsrettsboken ”Arbeidslivets spilleregler”.

Kurset kan også leveres bedriftsinternt. For mer informasjon les mer her


Relaterte saker

Handtrykk

Juridiske rammer

Konflikthåndtering – mellom rett og plikt

Konflikthåndtering handler om å ivareta balansen mellom styringsrett og omsorgsplikt. I konfliktarbeid er målet ikke kun å løse konflikten, men å ivareta relasjonene, slik at resultater vedvarer og løsninger består.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!