Presentasjon av HR Lønnsrapport 2018, Bergen

2
mai

Medlemsmøte - Bergen

09:00 - 12:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 30.04.2018 23:30

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Scandic Neptun

Adresse: Valkendorfsgate 8, 5012, Bergen

Scandic Neptun - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Korn Ferry Hay Group besitter en av verdens største lønnsdatabaser og har i samarbeid med HR Norge utviklet en omfattende lønnsrapport i mange år. Vi har nå for første gang gleden til å invitere til et eksklusivt medlemsmøte hvor vi skal presentere årets funn, lønnsutvikling og trender i arbeidsmarkedet.

Du vil få en kort innføring i hvordan du systematisk kan fastsette lønn i henhold til krav til kompetanse, stillingens kompleksitet og grad av ansvar i jobben. I tillegg til dette vil vi blant annet belyse følgende temaer:

  • Lønnsutvikling i Norge og Skandinavia, for HR og i arbeidsmarkedet generelt (privat sektor)
  • Bruk og misbruk av lønnsstatistikk
  • Lønnsåret 2018
  • Hva er markedslønn

Rapporten inneholder data fra over 1000 arbeidstakere, flere organisasjoner, land og innenfor ulike bransjer. Lars Andreas Morales fra Korn Ferry Hay Group vil sammen med Even Bolstad fra HR Norge presentere årets funn og belyse tematikken omkring lønnsfastsettelse.

Her kan du laste ned HR Lønnsrapport 2018

Lars Andreas Morales er Client Relationship Manager i Korn Ferry Hay Group. Han har en bachelor i international management fra Ritsumeikan Asia Pacific University og erfaring fra serviceorganisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer. Han har jobbet i Korn Ferry Hay Group i seks år og er ansvarlig for å levere høykvalitets kompensasjons- og belønningsløsninger for klienter gjennom Korn Ferry Hay Groups produktportefølje. Han interesserer seg for blant annet belønning og de ansattes engasjement. 

Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. Han har faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, HR, økonomi og arbeidsrett og har jobbet med spørsmål knyttet til lønn i mer enn tjue år.
Medlemsmøtet er gratis. Presentasjonen egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder og har ansvar over lønnsfastsettelsen i din virksomhet. 

Siste frist for avmelding er 18. april. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,- 

Velkommen skal du være! 

Relaterte saker

Lonnsrapport 2018 Toppbilde

Løgn, statistikk og lønnssystem

Det er tre typer av løgn – løgn, fordømt løgn og statistikk, sa statsminister Benjamin Disraeli. Likevel bør HR omfavne bruk av statistikk. Vel og merke så lenge statistikken er god og brukes på en fornuftig og målrettet måte. Og det er slett ikke alltid tilfelle. En del statistikk er mer eller mindre ubrukelig og bruken er ofte ukritisk.

Lonnsrapport 2018 Toppbilde

Lønn

HR Lønnsrapport 2018 kommer i mars

I samarbeid med Korn Ferry Hay Group har vi gleden til å lansere årets HR Lønnsrapport den 21. mars, for tolvte året på rad. Rapporten bør leses av enhver som har ansvar over lønnsfastsettelsen sin virksomhet eller jobber innen HR.

Island Dame Thumb

Lønn

Lønn og 8. mars – Sjáðu hvað Ísland gerir

For en drøy ukes tid siden kom det glade budskap fra Teknisk Beregningsutvalg om at lønnsgapet mellom kvinner og menn på nytt er redusert. Akkurat som i fjor. Men forklaringen var dessverre heller ikke i år at vi her i Norge brått har gjort krafttak og fått bukt med bevisst eller ubevisst diskriminering. I fjor vår årsaken at en mannsdominert og høytlønnet oljebransje har redusert antall ansatte og dermed mistet betydning i den store statistikken, totalt sett. I år er hovedårsaken at høyt utdannede kvinner tar mer for seg av de høyt lønnede stillingene.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!