Lansering av HR Lønnsrapport 2020, Oslo

24
mars

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 11:00

Medlemspriser
0,-

Ikke-medlem priser
0,-

Påmeldingsfrist 23.03.2020 10:00

Sted

Felix Konferansesenter

Adresse: Bryggetorget 3, 0250, Oslo

Felix Konferansesenter - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry lanserer sin årlige lønnsrapport!

Som deltaker vil du være blant de første til å få med deg HR lønnsrapport hjem, som HR Norge utarbeider i samarbeid med Korn Ferry. Korn Ferry besitter en av verdens største lønnsdatabaser, og rapporten inneholder data fra over 1000 arbeidstakere, flere organisasjoner og land, innenfor ulike bransjer. 

Dette er en perfekt mulighet til å få med seg det siste innen lønnstrender og lønnsutvikling! 

Program 

0800 - 0830: Kaffe, mingling og registrering 

0830 - 0840: Velkommen 

0840 - 0925: Eksklusiv presentasjon av lønnsrapporten 2020 

  • Presentasjon av årets funn 
  • Lønnsutvikling i Skandinavia, for HR og arbeidsmarkedet generelt (privat sektor) 
  • Fremtidig lønnsvekst - hvordan ser det ut?

0925 - 0955: Lønnspraksis i Norge 

0955 - 1015: Pause 

1015 - 1100: Kollektive belønningsordninger – hvor effektivt er det? (in English)
Forskning har vist at kollektive belønningsordninger har positive effekter, men likevel er det få organisasjoner som benytter seg av det i praksis. I dette foredraget vil Duncan Brown fortelle om hovedtypene av kollektive intensiver i Europa, hvor effektive de er og hvordan du kan vurdere om det vil fungere i din organisasjon.

  • Forstå hvorfor organisasjoner bruker kollektive belønninger
  • Hvordan vurdere hvilke ordninger som kan fungere i din organisasjon
  • Lære om forskningsresultater og få eksempler på casestudier på dette feltet 

Duncan Brown, Head of Consulting ved Institute for Employment Studies 


Dette medlemsmøtet egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder, og har ansvar for lønnsfastsettelse i din virksomhet.Lars Andreas Morales er Client Relationship Manager i Korn Ferry. Han har en bachelor i international management fra Ritsumeikan Asia Pacific University og erfaring fra serviceorganisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer. I Korn Ferry er han ansvarlig for å levere høykvalitets kompensasjons- og belønningsløsninger for klienter gjennom deres produktportefølje. Han interesserer seg for blant annet belønning og de ansattes engasjement.

Foredragsholder Rosie JacobsRosie Jacobs
er Client Relationship Account Manager hos Korn Ferry, hvor hun jobber med produkter og løsninger som kan hjelpe virksomheter med å bygge belønningsstrategi. Hun har hatt ansvaret for et stort antall prosjekter fra å forstå klienters behov, til konkret leveranse. Rosie har syv års erfaring innen account management og løsningssalg, både fra Norge og England.Mina Helene Soli
 er seniorrådgiver i HR Norge og har blant annet har ansvar for å utvikle kurs, nettverk, HR lønnsrapport og noen konferanser. Mina har tidligere jobbet med HR i Norges Bank, og har også erfaring som journalist og innen konsulentvirksomhet. På fritiden engasjerer hun seg som frivillig kursholder i Røde Kors. Mina har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo med spesialisering innen effektivitet i ledergrupper.


Duncan Brown
Duncan Brown
leder HR- og belønningsarbeidet ved Institute for Employement Studies (IES), en ledende uavhengig forskningsinstitusjon som jobber med å forbedre HR praksiser. Brown har mer enn 25 års erfaring innen belønning og forskning med Aon Hewitt, PwC og Towers Perrin. Han har en MA fra Universitetet i Cambridge, en MBA fra London Business School og en PhD i belønningsstrategi. 


Presentasjonen er gratis og åpen for alle som ønsker å delta. Siste frist for avmelding er innen 23. mars . Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-Lønnsrapporten vil bli presentert i disse byene: 

Oslo, 24. mars: Lansering av HR Lønnsrapport 2020
Trondheim, 25. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020
Ålesund, 26. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020 
Bergen, 27. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020
Stavanger, 30. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020
Halden, 31. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020
Drammen, 1. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020 (mer info kommer)

Relaterte saker

Island Dame Thumb

Lønn

Lønn og 8. mars – Sjáðu hvað Ísland gerir

For en drøy ukes tid siden kom det glade budskap fra Teknisk Beregningsutvalg om at lønnsgapet mellom kvinner og menn på nytt er redusert. Akkurat som i fjor. Men forklaringen var dessverre heller ikke i år at vi her i Norge brått har gjort krafttak og fått bukt med bevisst eller ubevisst diskriminering. I fjor vår årsaken at en mannsdominert og høytlønnet oljebransje har redusert antall ansatte og dermed mistet betydning i den store statistikken, totalt sett. I år er hovedårsaken at høyt utdannede kvinner tar mer for seg av de høyt lønnede stillingene.

Penger 2019

Lønn

Lønnsvekst litt opp i 2019 – mye mer i lommeboken

Lønnsveksten i fjor ble på 2,8%, sa Ådne Cappelen da Teknisk Beregningsutvalg presenterte sin foreløpige rapport for lønnsoppgjøret i dag. Til tross for dette ble ikke reallønnsveksten, det vil si hva man sitter igjen med i lommeboken, høyere enn mellom 0,3 og 0,6%. Grunnen var ikke minst sterk vekst i strømprisene. Konjunkturoppgangen fortsetter. Neste år synker inflasjonen samtidig som lønnsveksten stiger. Det gir mer i lommeboken for den enkelte.

Penger 2019

Lønn

HR Lønnsrapport 2019 er lansert

Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!