Lansering av HR Lønnsrapport 2020, Oslo

24
mars

Medlemsmøte - Oslo

08:30 - 11:00

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 23.03.2020 10:00

Sted

Felix Konferansesenter

Adresse: Bryggetorget 3, 0250, Oslo

Felix Konferansesenter - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry lanserer sin årlige lønnsrapport!

Som deltaker vil du være blant de første til å få med deg HR lønnsrapport hjem, som HR Norge utarbeider i samarbeid med Korn Ferry. Korn Ferry besitter en av verdens største lønnsdatabaser, og rapporten inneholder data fra over 1000 arbeidstakere, flere organisasjoner og land, innenfor ulike bransjer. 

Dette er en perfekt mulighet til å få med seg det siste innen lønnstrender og lønnsutvikling! 

Program 

0800 - 0830: Kaffe, mingling og registrering 

0830 - 0840: Velkommen 

0840 - 0925: Eksklusiv presentasjon av lønnsrapporten 2020 

  • Presentasjon av årets funn 
  • Lønnsutvikling i Skandinavia, for HR og arbeidsmarkedet generelt (privat sektor) 
  • Fremtidig lønnsvekst - hvordan ser det ut?

0925 - 0955: Lønnspraksis i Norge 

0955 - 1015: Pause 

1015 - 1100: TBA

Dette medlemsmøtet egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder, og har ansvar for lønnsfastsettelse i din virksomhet.Lars Andreas Morales er Client Relationship Manager i Korn Ferry. Han har en bachelor i international management fra Ritsumeikan Asia Pacific University og erfaring fra serviceorganisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer. I Korn Ferry er han ansvarlig for å levere høykvalitets kompensasjons- og belønningsløsninger for klienter gjennom deres produktportefølje. Han interesserer seg for blant annet belønning og de ansattes engasjement.


Tara Jahangiry er Senior Account Manager i Korn Ferry og er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Tara jobbet som approval engineer i DNV GL før hun begynte å jobbe i Korn Ferry for to år siden. Grunnet den tekniske bakgrunnen er hun glad i tall og har bistått med oppbyggingen av Korn Ferrys lønnsdatabase i Norge som er landets største. Hun bistår også kunder i lønnanalyser og globale lønnsprosjekter.Mina Helene Soli
 er seniorrådgiver i HR Norge og har blant annet har ansvar for å utvikle kurs, nettverk, HR lønnsrapport og noen konferanser. Mina har tidligere jobbet med HR i Norges Bank, og har også erfaring som journalist og innen konsulentvirksomhet. På fritiden engasjerer hun seg som frivillig kursholder i Røde Kors. Mina har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo med spesialisering innen effektivitet i ledergrupper.


Lønnsrapporten vil bli presentert i disse byene: 

Oslo, 24. mars: Lansering av HR Lønnsrapport 2020 
Trondheim, 25.
mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020 
Ålesund, 26. mars:
 Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020 
Bergen, 27. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020  
Stavanger, 30. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020 
Halden, 31. mars: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020 
Drammen, 1. april: Presentasjon av HR Lønnsrapport 2020Medlemsmøtet er gratis og forbeholdt HR Norges medlemmer. Siste frist for avmelding er innen 23. mars . Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Island Dame Thumb

Lønn

Lønn og 8. mars – Sjáðu hvað Ísland gerir

For en drøy ukes tid siden kom det glade budskap fra Teknisk Beregningsutvalg om at lønnsgapet mellom kvinner og menn på nytt er redusert. Akkurat som i fjor. Men forklaringen var dessverre heller ikke i år at vi her i Norge brått har gjort krafttak og fått bukt med bevisst eller ubevisst diskriminering. I fjor vår årsaken at en mannsdominert og høytlønnet oljebransje har redusert antall ansatte og dermed mistet betydning i den store statistikken, totalt sett. I år er hovedårsaken at høyt utdannede kvinner tar mer for seg av de høyt lønnede stillingene.

Penger 2019

Lønn

Lønnsvekst litt opp i 2019 – mye mer i lommeboken

Lønnsveksten i fjor ble på 2,8%, sa Ådne Cappelen da Teknisk Beregningsutvalg presenterte sin foreløpige rapport for lønnsoppgjøret i dag. Til tross for dette ble ikke reallønnsveksten, det vil si hva man sitter igjen med i lommeboken, høyere enn mellom 0,3 og 0,6%. Grunnen var ikke minst sterk vekst i strømprisene. Konjunkturoppgangen fortsetter. Neste år synker inflasjonen samtidig som lønnsveksten stiger. Det gir mer i lommeboken for den enkelte.

Penger 2019

Lønn

HR Lønnsrapport 2019 er lansert

Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!