Lederutvikling

5-6
nov

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
7900,-

Ikke-medlem priser
11400,-

Påmeldingsfrist 30.10.2019 13:00

Sted

Sentralt i Oslo

Adresse: ., ., oslo

Sentralt i Oslo - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Dette todagers kurset vil gi deg en praktisk oppskrift til hvordan du kan planlegge og koordinere lederutvikling for egen organisasjon, enten du velger å kjøpe konsulenttjenester eksternt eller ønsker å levere dette med interne ressurser.

Har du ansvar for lederutvikling i egen organisasjon, men er usikker på hvordan du skal ta fatt på oppgaven? Kurset vil ha en praktisk tilnærming og tar bl.a. for seg følgende temaer:

  • Hvordan analysere organisasjonens utviklingsbehov?
  • Forberedelser, gjennomføring og oppfølging av lederutviklingstiltak
  • Fallgruver i lederutvikling – og hvordan man unngår disse
  • Effektive læringsformer
  • Bruk av digitale læringsplattformer i lederutvikling

Det vil være en variert arbeidsform med teori, erfaringsdeling og praktiske øvelser. Det vil være anledning til å jobbe med utviklingsplaner for egen virksomhet.


Kursholder: 

Anne Lise Mevold har ansvar for lederutvikling i Sector Alarm Group, et norskeid konsern med 2000 ansatte i seks Europeiske land. Anne Lise har fasilitert kompetanse- og lederutviklingsnettverk for HR Norge siden 2016, og har 12 års erfaring med planlegging og gjennomføring av lederutviklingstiltak. Hun er utdannet prosesskonsulent, DNCF sertifisert coach og har en Master of Management fra BI.

 

Relaterte saker

Sector Alarm Toppbanner

Sector Alarm – en norsk suksesshistorie

- Å ha riktige mennesker i organisasjonen har vært nøkkelen til vår suksess. Veien til riktige mennesker går gjennom godt lederskap og forretningsorienterte HR konsepter, sier Anne Lise Mevold som har ansvar for lederutvikling i Sector Alarm Group.

Arnulf Video Thumb

Ledelse

Virker lederutvikling?

Ledelse er ikke medfødt, men er rekke ferdigheter som kan læres. Og ja, lederutvikling virker. Fikk du ikke med deg foredraget til Jan Ketil Arnulf om lederutvikling på HR-konferansene for offentlig sektor kan du se og høre dette her.

Paske Video Thumb

Fem HR-videoer du kan kose deg med i påsken

Ønsker du litt faglig påfyll i påsken og gikk glipp av aktuelle foredrag fra noen av de siste konferansene våre? Her får du noen utvalgte høydepunkter fra disse.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!