Når jobben ryker – hvem ryker med den?

16
okt

Medlemsmøte - Oslo

09:00 - 11:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 15.10.2018 23:59

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

Kantar

Adresse: Kirkegata 20, 0153, Oslo

Kantar - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Åpent møte med lansering av ALX Høst 2018: Stemmer oppfatningen «folk flest» har om egen mulighet for å få jobb med hva virksomhetene opplever?

Vi står foran en periode med store omstillinger. Mange kommer til å endre jobbinnhold, mange kan også miste jobben. Noen får nytt arbeid mens andre blir stående utenfor. 

HR Norge og Kantar TNS samarbeider om Alx – en undersøkelse som tar temperaturen på viktige spørsmål i norsk arbeidsliv. Denne gangen har vi spurt norske arbeidstakere hva de tror vil gjøre dem til vinnere eller tapere på arbeidsmarkedet

  • Kjønn, utdanning, hudfarge og jobberfaring – spiller det noen rolle egentlig?
  • Når blir du for gammel til å få jobb?
  • Når alt kommer til alt – vil vi flytte dit hvor jobbene er? 

Og sist men ikke minst. Hvem har og tar ansvar for å holde oss ansettbare?

Harald Djupvik, Kantar TNS og Even Bolstad, HR Norge presenterer funnene og inviterer til diskusjon.


Møtet starter med frokost og registrering fra kl 0830 i Kantar TNS sine lokaler. 

Møtet er gratis for alle.

Siste frist for avmelding er 15. oktober. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-.

 


Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. Han holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Harald Sørgaard Djupvik, Kantar TNS. Harald er seniorrådgiver og organisasjonspyskolog. Han er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo (1986). Han har bred erfaring som internkonsulent og markedsanalytiker i norsk telekombransje, samt vært konsulent i HR-bransjen. Han ble årets markedsanalytiker så tidlig som i 1998. Han har skrevet flere fagartikler og holdt en rekke foredrag innenfor arbeidsmiljø, ledelsesutvikling og markedsanalyse de siste årene. Harald har mer enn 30 års erfaring med kunde- og medarbeiderundersøkelser med tilhørende konsulentarbeid.

Velkommen!

Relaterte saker

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Norske Lover

Arbeidsrett

Vil gjøre arbeidsmiljøloven mer uknotete

Arbeidsmiljøloven er unødvendig knotete, sier Even Bolstad i HR Norge til NRK. Det er en av grunnene til at den brytes, hele tiden. Mange klarer seg selv og kan få videre rammer. Fokuser heller enda mer på å følge opp at de som virkelig trenger det ikke utsettes for utbytting og uforsvarlig arbeidsmiljø, sier daglig leder Even Bolstad i HR Norge i intervju med NRK.

Even Harald Thumb Video 18

ALx - HR Norge og TNS Gallups halvårlige Arbeidslivindeks

Presentasjon av Arbeidslivsundersøkelsen 2018 (ALx høst 2018)

Nylig arrangerte HR Norge medlemsmøte med tittelen «Når jobben ryker – hvem ryker med den?», i samarbeid med Kantar TNS hvor funnene fra arbeidslivsundersøkelsen ALX ble presentert. Denne gangen var fokus særlig på hva som bidrar til å holde folk sysselsatt om de mister den jobben de har.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!