Onboarding for viderekomne: Hvordan utvikle onboardingprosessen

5
des

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4500,-

Ikke-medlem priser
8000,-

Påmeldingsfrist 29.11.2019 13:00

Sted

Scandic St.Olavs plass

Adresse: St.Olavs plass 1, 0165, OSLO

Scandic St.Olavs plass - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Jobber du med å designe eller videreutvikle onboardingsprosessen i egen organisasjon? Dette kurset gir en praktisk tilnærming til utvikling av egen onboardingsprosess.

Etter kurset har du økt kompetanse på onboarding og du har jobbet med utvikling av onboardingsprosessen i egen organisasjon. Du vil lære om hvordan prosessen kan implementeres, samt hvordan du kan sikre en vellykket prosess over tid gjennom økt bevissthet rundt suksesskriterier og fallgruver. Kurset er praktisk rettet med en kombinasjon av dialog, oppgaver, forelesning og arbeid med egen onboardingprosess.

Kurset dekker blant annet:

  • Analyse
  • Utarbeidelse: Innhold, format, timing, virkemidler og ansvarsfordeling
  • Implementering og videreutvikling over tid
  • Fra nå-situasjon til ønsket situasjon
  • Mål og rammer
  • Målgruppen

Kurset passer for deg som jobber med å etablere en strukturert onboardingprosessen for første gang, for deler av organisasjonen eller hele. Det passer også for deg som skal videreutvikler en eksisterende prosess.

Onboarding for viderekomne kan tas alene, eller i kombinasjon med Onboarding: Hva og hvordan.
Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på hvert enkelt kurs separat. Prisen vil da være 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer for to kursdager, og prisen vil korrigeres etter påmelding.

Kursholder: 

Kristine Blixrud har mange års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet primært som konsulent hos Accenture og som leder for Human Resources i IT bransjen. Driver i dag selskapet Bell Organizaton & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun har jobbet med å designe, implementere og sikre gode onboardingsprosesser for flere virksomheter med gode resultater. 


Relaterte saker

Onboardingkonferansen 2018 Linked In

Onboarding

Dette lærte vi på Onboardingkonferansen 2018

Årets konferanse samlet over 300 mennesker da HR Norge for andre gang inviterte til Onboardingkonferansen. Her har vi samlet noen take aways fra konferansen for dere som ikke hadde muligheten til å være med i år, ellers som trenger en liten oppfriskning.

Onboarding

– Etter to ukers onboarding føler de ansatte at de har jobbet her lenge

Konsulentselskapet BDO er kåret til et av de beste stedene å jobbe i Norge i 2018 av Great Place to Work. En viktig bidragsyter er det skreddersydde onboardingprogrammet Camp BDO, som gir en god introduksjon til arbeidshverdagen og sørger for sosial trygghet og nettverk på tvers av selskapets tjenesteområder.

Hr Norges Juletreff Web Thumb

Inspirasjon, faglig påfyll og julestemning

HR Norges juletreff blir en stemningsfull førjulskonferanse i Kulturkirken Jakob, med fokus på inspirasjon og faglig påfyll. Vi har invitert noen av de aller beste foredragsholderne vi kjenner for å dele av sin innsikt med deg.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!