Onboarding for viderekomne: Hvordan utvikle onboardingprosessen

22
apr

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4600,-

Ikke-medlem priser
8200,-

Påmeldingsfrist 16.04.2020 13:00

Sted

HR Norges lokaler

Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Jobber du med å designe eller videreutvikle onboardingsprosessen i egen organisasjon? Dette kurset gir en praktisk tilnærming til utvikling av egen onboardingsprosess.

Etter kurset har du økt kompetanse på onboarding og du har jobbet med utvikling av onboardingsprosessen i egen organisasjon. Du vil lære om hvordan prosessen kan implementeres, samt hvordan du kan sikre en vellykket prosess over tid gjennom økt bevissthet rundt suksesskriterier og fallgruver. Kurset er praktisk rettet med en kombinasjon av dialog, oppgaver, forelesning og arbeid med egen onboardingprosess.

Kurset dekker blant annet:

  • Analyse
  • Utarbeidelse: Innhold, format, timing, virkemidler og ansvarsfordeling
  • Implementering og videreutvikling over tid
  • Fra nå-situasjon til ønsket situasjon
  • Mål og rammer
  • Målgruppen

Kurset passer for deg som jobber med å etablere en strukturert onboardingprosessen for første gang, for deler av organisasjonen eller hele. Det passer også for deg som skal videreutvikler en eksisterende prosess.

Onboarding for viderekomne kan tas alene, eller i kombinasjon med Onboarding: Hva og hvordan. Dersom du ønsker å delta på begge kursene, melder du deg på begge separat. Prisen vil da være 7900,- for medlemmer og 11400,- for ikke-medlemmer for to kursdager, og prisen vil korrigeres etter påmelding.


Kristine Blixrud har mange års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet primært som konsulent hos Accenture og som leder for Human Resources i IT bransjen. Driver i dag selskapet Bell Organizaton & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun har jobbet med å designe, implementere og sikre gode onboardingsprosesser for flere virksomheter med gode resultater. 

Relaterte saker

Onboardingkonferansen 2018 Linked In

Onboarding

Dette lærte vi på Onboardingkonferansen 2018

Årets konferanse samlet over 300 mennesker da HR Norge for andre gang inviterte til Onboardingkonferansen. Her har vi samlet noen take aways fra konferansen for dere som ikke hadde muligheten til å være med i år, ellers som trenger en liten oppfriskning.

Alexandra Bjerch Andresen Video Pluss

Onboarding

«Keep it Simple» - praktisk og kulturell onboarding i et internasjonalt konsern

Alexandra Bjerch-Andresen er HR Manager og business partner i BASF AS, Norge. Hun var på Onboardingkonferansen 2019 og snakket om onboarding i et internasjonalt konsern. Gikk du glipp av foredraget kan du se dette her.

Eirill Wiik Video Thumb

Onboarding

Onboarding ved bruk av tjenestedesign

​De siste årene har interessen for designmetodikk og tjenestedesign økt. Samfunnsendringer og teknologitrender er med på å endre måten tjenester leveres og hvordan løsninger utvikles. Gjennom å sette brukeren i sentrum av tjenesteutviklingen er vi med å påvirke utvikling og bruken av teknologi på en helhetlig måte.​ Her får du Eirill Wiik sitt foredrag fra Onboardingkonferansen 2019.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!