Presentasjon av HR Lønnsrapport 2019, Trondheim

1
apr

Medlemsmøte - Trondheim

08:30 - 10:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 31.03.2019 11:00

Sted

Scandic Lerkendal

Adresse: Klæbuveien 127, 7031, Trondheim

Scandic Lerkendal - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Lønnsoppgjøret er like rundt hjørnet og HR Norge/Korn Ferry lanserer sin årlige lønnsrapport

Dette er en perfekt mulighet til å få med seg det siste innen lønnstrender og lønnsutvikling. Dette medlemsmøte egner seg godt for deg som jobber innen HR eller som leder, og har ansvar for lønnsfastsettelse i din virksomhet.


  • En innledning til lønnsåret 2019
  • Presentasjon av den ferske HR lønnsrapporten
  • Trender i lønnsfastsettelse
  • Kræsjkurs i forhandlingsteknikk


På møtet treffer du Lars Andreas Morales fra Korn Ferry og Even Bolstad fra HR Norge. Som deltaker vil du være blant de første til å få med deg HR lønnsrapporten hjem, som HR Norge utarbeider i samarbeid med Korn Ferry.Even Bolstad er daglig leder i HR Norge. Han har faglig bakgrunn i skjæringspunktet ledelse, strategi, HR, økonomi og arbeidsrett og har jobbet med spørsmål knyttet til lønn i mer enn tjue år.Lars Andreas Morales er Client Relationship Manager i Korn Ferry. Han har en bachelor i international management fra Ritsumeikan Asia Pacific University og erfaring fra serviceorganisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer. I Korn Ferry er han ansvarlig for å levere høykvalitets kompensasjons- og belønningsløsninger for klienter gjennom deres produktportefølje. Han interesserer seg for blant annet belønning og de ansattes engasjement.


Velkommen skal du være!  


Siste frist for avmelding er innen 31. mars. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,-

Relaterte saker

Island Dame Thumb

Lønn

Lønn og 8. mars – Sjáðu hvað Ísland gerir

For en drøy ukes tid siden kom det glade budskap fra Teknisk Beregningsutvalg om at lønnsgapet mellom kvinner og menn på nytt er redusert. Akkurat som i fjor. Men forklaringen var dessverre heller ikke i år at vi her i Norge brått har gjort krafttak og fått bukt med bevisst eller ubevisst diskriminering. Årsaken er heller at en mannsdominert og høytlønnet oljebransje har redusert antall ansatte og dermed mistet betydning i den store statistikken, totalt sett.

Penger 2019

Lønn

Lønnsvekst litt opp i 2019 – mye mer i lommeboken

Lønnsveksten i fjor ble på 2,8%, sa Ådne Cappelen da Teknisk Beregningsutvalg presenterte sin foreløpige rapport for lønnsoppgjøret i dag. Til tross for dette ble ikke reallønnsveksten, det vil si hva man sitter igjen med i lommeboken, høyere enn mellom 0,3 og 0,6%. Grunnen var ikke minst sterk vekst i strømprisene. Konjunkturoppgangen fortsetter. Neste år synker inflasjonen samtidig som lønnsveksten stiger. Det gir mer i lommeboken for den enkelte.

Hr Lønnsrapport 2017 Utsnitt

HR-lønnsrapport

HR Lønnsrapport 2017

I dag lanseres årets HR lønnsrapport. Årets rapport har som utgangspunkt lønnsdata fra nesten 1100 HR-stillinger i privat sektor i, med oppdatert informasjon om hvordan disse avlønnes.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!