Fasilitering og prosessledelse for HR

3
juni

Kurs - Oslo

09:00 - 16:00

Medlemspriser
4600,-

Ikke-medlem priser
8200,-

Påmeldingsfrist 29.05.2020 13:00

  Sted

  HR Norges lokaler

  Adresse: Akersgata 34, 0180, Oslo

  HR Norges lokaler - Google mapsÅpne Google-kart

  Arrangør

  HR Norge

  Telefon: +47 22 11 11 22

  E-post: hrnorge@hrnorge.no

  Nettsted: hrnorge.no

  Dette kurset gir deg økt kompetanse på fasilitering. Du vil få konkrete verktøy og tips som vil gjøre deg tryggere i rollen.

  Å lede møter og prosjekter er en naturlig del av HRs rolle i utvikling av organisasjon, ledere og medarbeidere. Du har trolig ledet en rekke prosesser uten å tenke på deg selv som fasilitator eller prosessleder. På dette kurset vil du lære hvordan du kan skape gode møter og læringsrom som fremmer deltakelse, eierskap og kreativitet.

  Kurset dekker blant annet:

  • Hva er fasilitering og prosessledelse, og når er det relevant?
  • Forskjellige typer prosesser
  • Planlegging av prosesser
  • Gjennomføring
   • Verktøykasse
   • Mellommenneskelige relasjoner og fasilitering av læring
   • Tilstedeværelse, bevissthet og verdier
  • Evaluering av prosesser

  Kurset passer for HR-ledere og medarbeidere som enten har ansvar for, eller en rolle i å fasilitere prosesser der målet er å få det beste ut av deltakerne. Kurset omhandler ikke prosesskartlegging eller prosessmodellering.

  Kursholder:

  Kristine Blixrud har mange års erfaring med organisasjon- og lederutvikling fra næringslivet, primært som konsulent hos Accenture og som leder for Human Resources i IT-bransjen. Hun driver i dag selskapet Bell Organizaton & Leadership AS. Blixrud er utdannet siviløkonom med videreutdannelse innenfor psykologi og ledelse. Hun har jobbet med å planlegge, designe og gjennomføre en rekke prosesser for forskjellige organisasjoner med gode resultater. Blixrud har stort engasjement for å skape trygge og gode læringsrom som fremmer deltakelse, kreativitet, inspirasjon og mening. 

  Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!