Foredragsholdere - Rekrutteringsdagene 2019

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug er ansvarlig for trendanalyse og innovasjon i analysebyrået Opinion. Han jobber spesielt med kunder innen detaljhandel, mat og drikke, merkevarer, (nye) medier, telecom og unges utdanning og karriere. Han har startet og utviklet flere selskaper innen markedsanalyse, og er en av få nordmenn som har fått innpass som rådgiver på globalt nivå for merkevarer som Coca-Cola, Unilever, Audi, Heineken, Telefonica og IKEA. Han er en etterspurt foredragsholder innen forbrukeratferd og trender.

Joar Saeterdal Vik

Joar Sæterdal Vik

Joar Sæterdal Vik har jobbet med rekruttering og utvikling av ledelse og toppledere i Oslo kommune siden høsten 2016 og jobber som fagsjef ved byrådslederens kontor, seksjon for organisasjon og ledelse. Han har et stort engasjement for ledelse generelt og rekrutteringens treffsikkerhet spesielt. Han har bakgrunn fra Forsvaret der han blant annet har ledet Hærens senter for rekruttering og seleksjon. Joar har master i ledelse og organisasjonsvitenskap fra Universitet i Tromsø og lederutdanning fra Krigsskolen, Forsvaret.

Monica Aune

Monica Aune

Monica Aune har vært HR-direktør i Ahlsell Norge i snart 3 år. Før det jobbet hun over 20 år i IT-bransjen der hun siste 9 årene var administrerende direktør for IT distributøren ALSO. Som ansvarlig for HR i Ahlsell har hun stort fokus på hvordan HR kan understøtte at selskapet når sine strategiske mål.

Siri Borsum

Siri Børsum

Siri Børsum jobber som Leader for Digital Transformation i Google Norway. Den rollen fikk hun etter å ha tilbragt 3 måneder i Sillicon Valley som Google Evangelist. Hennes primæroppgave er å bidra til å akselerere den digitale transformasjonen i Norge gjennom å heve det digitale kompetansenivået på toppledernivå på tvers av bransjer. Hun har et sterkt og lidenskapelig forhold til digitalisering og mulighetene teknologi byr på for næringslivet. Hun har en MA i International Business, BA (hon) i Media & Communication og 20 års erfaring fra medieindustrien innenfor salg og ledelse. I tillegg til å ha jobbet for Google i over 10 år har hun erfaring som salgsdirektør i Kanal 24 (nå Radio Norge) og som medierådgiver og kundeansvarlig fra ulike mediebyråer. Hun sitter i styret til Stretch og Brand People. Tidligere styreerfaring: Varier, Visit Lillehammer, Virke - Teknologi og kunnskap og American Chamber of Commerce (Norge).

Rudi Myrvang

Rudi Myrvang

Rudi Myrvang er psykologspesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har over 20 års erfaring fra testbransjen. Bak seg har han roller som administrerende direktør i SHL Norge AS, og han var med å starte Cut-e Norge AS. Han driver i dag sitt eget selskap, Consummatum AS, er leder av Psykologforeningens fagutvalg for organisasjonspsykologi, og planlegger en doktorgrad.

Anne Lise Rolland

Anne-Lise H. Rolland

Anne-Lise H. Rolland er partner og advokat med møterett for Høyesterett, og advokatmekler i SBDL. Hun har mange år bak seg som advokat og i roller som juridisk rådgiver. Hun har også vært tre år i Norges Skiforbund hvor hun blant annet har jobbet tett med GDPR.

Asbjorn Rachlew

Asbjørn Rachlew

Asbjørn Rachlew er politioverbetjent i Oslo politidistrikt hvor han blant annet har arbeidet som drapsetterforsker, sist som faglig rådgiver under avhørene av siktede etter 22/7 terroren. Rachlew ble uteksaminert fra Politiskolen i 1992. Han har en mastergrad i rettspsykologi fra Universitetet i Liverpool (1999), og i 2009 forsvarte han sin doktoravhandling, «Justisfeil ved politiets etterforskning». Rachlew utviklet Norges første opplæringsprogram i avhørsteknikk; KREATIV. Rachlew anvendes som sakkyndig av domstolene og har vært medlem av en rekke nasjonale arbeidsgrupper. Rachlew foreleser på Politihøgskolen og Universitetet i Oslo om etterforskning generelt og avhør spesielt. Han er gjesteforsker ved Norsk senter for menneskerettigheter hvor han jobber internasjonalt med utviklingen av globale standarder for politiavhør.

Dave Hazlehurst

Dave Hazlehurst

Dave Hazlehurst er Director i Ph. Creative, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor rekruttering, sourcing, employer branding og marketing. Han har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og er en viktig meningsbærer. Han er forfatter av boka Getting Goosebumps, som er en praktisk tilnærming til å tiltrekke seg talenter.

Sif Lovdal

Sif Løvdal

Sif Løvdal er utdannet siviløkonom fra BI, med spesialisering i organisasjonspsykologi. Hun har jobbet med med HR, rekruttering og empolyer branding i 20 år.

Bjorn Foustad

Bjørn F. Oustad

Bjørn F. Oustad er gründer og daglig leder i Kong Arthur. Han er utdannet innen økonomi og ledelse med lang fartstid innen bank og finans. De senere årene har han jobbet med gründere og oppbyggingen av faglige nettverk innen IKT i innlandet, samt etablert næringshage i Ringsaker kommune. Han har selv både utviklet egne gründerselskaper samt bidratt til positiv utvikling av andre nyetablerte selskaper. Bjørn er opptatt av å skape varige verdier i selskapene der gode arbeidsplasser sikres i samfunnet. Viktig å tenke langsiktig og bygge organisasjoner basert på gode fundament.

Tonjejensen

Tonje Jensen

Tonje Jensen er Vice President HR Europe i Circle K. Fra tidligere har hun mange års erfaring fra HR-området i Statkraft, Norges Bank og hun har vært konsulent i CapGemini. Hun har en bachelor i Business Management fra San Diego State University, og en master i ledelse og organisasjonspsykologi fra BI.

Gerd Tove Myrbekk

Gerd Tove Myrbekk

Gerd Tove Myrbekk er HR Manager i Sales & Store Operations i Varner. Hun har jobbet i Varner i snart 8 år og har jobbet mye med læring og utvikling av medarbeidere og ledere. Hun har jobbet med implementering av ulike elektroniske læringsplattformer og har blant annet vært med og utvikle opplæring for ledere innen rekruttering og andre fagområder innen HR.

Hans Eriksson

Hans Eriksson

Hans Eriksson har de siste 4 årene vært landsjef for Volt Fashion as i Norge. Han har 18 års erfaring med rekruttering, opplæring av ansatte og drift i retail. Han har tidligere jobbet som butikksjef og regionsjef i både Carlings Sverige og Volt Norge som begge er Varner-kjeder.

Sverre Haugen

Sverre Haugen

Sverre Haugen er partner i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen. Før dette har han gjennom flere år vært Country Manager for Nova, som drifter Nordens største topptalentnettverk. Han har flere års erfaring som rekrutteringsansvarlig i Accenture, hvor han har hatt ansvar for rekruttering til norgeskontoret. Sverre har også erfaring som hodejeger, IT-konsulent og programmerer, og gav i 2016 ut boken Jobbsøkerkoden.