Reskilling - et arbeidsliv i endring TRONDHEIM

23
okt

Medlemsmøte - Trondheim

09:00 - 10:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 22.10.2018 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

DIGS

Adresse: Olav Tryggvasons gate 30, 7011, Trondheim

DIGS - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav i virksomheter. HR Norge tar dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? I møtene og rapporten hører du fra noen av de som har kommet lengst, og hva du kan lære av deres erfaringer.

I medlemsmøtet og rapporten tar vi sikte på å belyse følgende:

  • Digitalisering – hvordan påvirkes jobber av dette?
  • Hvilke trender innen kompetanse ser vi med hensyn til hard og soft skills?
  • Hvordan kan virksomheter møte fremtidens kompetansekrav?
  • Praktiske eksempler for et utvalg norske virksomheter

Sven Kinden Iversen, Fagansvarlig i HR Norge

 

Sven Kinden Iversen er fagansvarlig i HR Norge. Han har bred HR-faglig erfaring fra nasjonal og internasjonal HR gjennom globale HR-lederroller i bl.a Nokia og Trolltech. Innen rekrutteringsfeltet har han erfaring som konsulent i flere Executive Search-selskaper og holder kurs innen rekruttering og foreleser på studiet i Rekruttering ved HR-akademiet. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og gjennomfører nå et erfaringsbasert masterstudie i kunnskapsledelse.

Medlemsmøtet er gratis.

Siste frist for avmelding er innen 23. oktober. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,- 

Relaterte saker

Sven Video2 Ny

Kompetanseutvikling

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav

HR Norge har tatt dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? Gikk du glipp av medlemsmøtene Reskilling - et arbeidsliv i endring i høst får du muligheten til å se og høre dette her.

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Nordmenn Utakt Robot Thumb

Kompetanseutvikling

Kompetanseutvikling – behov, forventning og handling

Digitalisering, jobbautomatisering og endringer i ansattes forventninger er sentrale spørsmål som svært mange virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor. Hva betyr dette og hvordan skal vi håndtere det?

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!