Reskilling - et arbeidsliv i endring TRONDHEIM

23
okt

Medlemsmøte - Trondheim

09:00 - 10:30

Medlemspriser
0,-

Påmeldingsfrist 22.10.2018 11:00

Påmeldingsfristen har utløpt

Sted

DIGS

Adresse: Olav Tryggvasons gate 30, 7011, Trondheim

DIGS - Google mapsÅpne Google-kart

Arrangør

HR Norge

Telefon: +47 22 11 11 22

E-post: hrnorge@hrnorge.no

Nettsted: hrnorge.no

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav i virksomheter. HR Norge tar dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? I møtene og rapporten hører du fra noen av de som har kommet lengst, og hva du kan lære av deres erfaringer.

I medlemsmøtet og rapporten tar vi sikte på å belyse følgende:

  • Digitalisering – hvordan påvirkes jobber av dette?
  • Hvilke trender innen kompetanse ser vi med hensyn til hard og soft skills?
  • Hvordan kan virksomheter møte fremtidens kompetansekrav?
  • Praktiske eksempler for et utvalg norske virksomheter

Sven Kinden Iversen, Fagansvarlig i HR Norge

 

Sven Kinden Iversen er fagansvarlig i HR Norge. Han har bred HR-faglig erfaring fra nasjonal og internasjonal HR gjennom globale HR-lederroller i bl.a Nokia og Trolltech. Innen rekrutteringsfeltet har han erfaring som konsulent i flere Executive Search-selskaper og holder kurs innen rekruttering og foreleser på studiet i Rekruttering ved HR-akademiet. Han er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og gjennomfører nå et erfaringsbasert masterstudie i kunnskapsledelse.

Medlemsmøtet er gratis.

Siste frist for avmelding er innen 23. oktober. Påmeldte som ikke melder avbud, og som ikke møter opp vil bli belastet et gebyr på kr 350,- 

Relaterte saker

Sven Video2 Ny

Kompetanseutvikling

Digitaliseringen fører til endrede kompetansekrav

HR Norge har tatt dypdykket inn i utfordringene og mulighetene som ligger foran oss på grunn av dette. Hvordan takler virksomheter det endrede arbeidslivet? Hvilke behov for kompetanseheving- eller vridning vil vi møte? Gikk du glipp av medlemsmøtene Reskilling - et arbeidsliv i endring i høst får du muligheten til å se og høre dette her.

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Sector Alarm Video Thumb

HR teknologi

Med digitalisering i siktet - fra Excel til dedikerte HR-systemer

​Sector Alarm er i gang med flere store tiltak for digitalisering og automatisering i selskapet. Gikk du glipp av foredraget til Daniel Svensson på medlemsmøtet Digitale verktøy for HR kan du se det her.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!