2017 02 23 Ba Hr Norge Vest

BA: Advarer mot likegyldighet

Styreleder i HR Norge Vest, Kathleen Mathisen, advarer mot likegyldighet til digitaliseringen. Organisasjonen ønsker å være en pådriver for at regionens næringsliv skal bli bedre digitalt rustet, sier hun i et intervju med Bergensavisen (BA).

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad2 medium

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Paal Leveraas medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Paal Leveraas

Ansvar for presse, media og videoproduksjon i HR Norge.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om presse og kommunikasjon.

+47 982 16 666

Anne Lian medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
2016 02 06 E24 Alx Offentlige Virksomheter Er Nettsky Sinker Thumb

Presse

E24: Offentlige virksomheter er nettsky-sinker

​«En av grunnene til at det offentlige henger etter I nettskyen, er at man i en del offentlige virksomheter må ta spesielle hensyn når det kommer til datasikkerhet og personvern», sier Even Bolstad til E24.

2017 02 03 Ukeavisen Ledelse Alx V

Presse

Ukeavisen Ledelse: Sosiale medier erobrer arbeidsplassene

Sosiale medier erobrer arbeidsplassene. Det gir store muligheter, men også noen utfordringer. Ukeavisen Ledelse fokuserer på temaet i et oppslag denne uken, hvor Kantar TNS og HR Norges undersøkelse om bruk av sosiale medier står sentralt.

2017 01 06 Ukeavisen Ledelse Tv2S Nedbemanning

Presse

– ​Ser ikke noe særlig kritikkverdig i TV2s nedbemanning

– Jeg har ikke sett ting jeg oppfatter som særlig kritikkverdig i TV2s nedbemanning, sier HR Norge-sjef Even Bolstad til Ukeavisen Ledelse i en kommentar knyttet til et oppslag om TV 2s kompetansekartlegging og nedbemanning.

Siste pressemeldinger

Se alle

24.02.2017

Samler kreftene for Vestlandets arbeidsliv

Bergen / Oslo (24.02.17) – Arbeidslivet er i stor forandring. Nedbemanning, omorganisering og digitalisering er bare tre av stikkordene for endringene som skjer. I alt dette har en ofte undervurdert kollega en viktig rolle: HR-sjefen. Nå får hun sin egen organisasjon i vest.

Les mer

03.02.2017

14 prosent forbedring når arbeidstakere går i «skyen»

Andelen norske virksomheter som bruker skybaserte samhandlingstjenester vokser sterkt. Titusenvis av arbeidstakere deler i dag tanker, ideer, bilder og videoer på tjenester som Office 365, Sharepoint , Google Docs og Facebook Workplace. En undersøkelse HR Norge og Kantar TNS nylig har gjort viser at norske arbeidstakere gjennomgående opplever dette som positivt. Hele 46 prosent mener at slike verktøy bidrar til at de gjør en bedre jobb.

Les mer

22.11.2016

Tribunekaukere

I DN mandag gir Hans Torvatn fra SINTEF gode råd om at omstilling og forbedring starter innenfra. Samtidig gir han HR Norge merkelappen «tribunekaukere». Han refererer til DNs oppslag «Robotene kommer» fra noen uker tilbake, og sammenligner alle som i disse dager snakker om rask endring som følge av digitalisering og globalisering med et skrikende fotballpublikum på Lerkendal.

Les mer

26.10.2016

Offentlige søkerlister på agendaen i Justisdepartementet

26. oktober møtte HR Norge, Virke og Lederne statssekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet. Anledningen var innspillet partene har kommet med vedrørende offentlige søkerlister.

Les mer

15.09.2016

ALx IV: Nordmenn i utakt med robotiseringen

Ekspertene mener at en gjennomsnittsjobb forsvinner innen 26 år. Det tror ikke Ola og Kari Nordmann på. De regner med at vi har tre ganger lenger tid. Norske arbeidstakere er uvitende om eller likegyldige til den stille revolusjonen som er i ferd med å overflødiggjøre dem, fastslår TNS Gallup og HR Norge etter å ha spurt 1009 arbeidstakere om deres forventninger.

Les mer

29.08.2016

HR Norges Lederpris 2016: Her er vinneren

Oslo/Hønefoss, 29. august 2016 — Få vet bedre enn HR Norges medlemmer hva som kreves av en god leder. «Ansvarlig tilrettelegger» for Ringerike sykehus, direktør Per Bleikelia, leverer så selv garvede HR-direktører blir blanke i øynene. I dag fikk han Lederprisen 2016 av den landsomfattende HR-organisasjonen og dens medlemmer.

Les mer

26.05.2016

HR Norges kompetansepris 2016 tildeles Sopra Steria

I juryens begrunnelse står det blant annet at vinneren har en klar kompetansestrategi som omfatter rekruttering, ledelse og kompetanseutvikling for alle. Kompetanse er stammespråket, hvor «the power of sharing» er mantra. De har etablert en kompetansestrategi som er forankret i strategien og forretningsmålene og topplederen er den største fanebærer for kompetanseutvikling i selskapet.

Les mer

25.05.2016

HR Norge, Virke og Lederne foreslår prøveprosjekt knyttet til åpne søkerlister

HR Norge, Virke og Lederne har utformet et felles høringssvar i anledning regjeringens evaluering av offentlighetsloven. Formålet bak alliansen mellom de tre organisasjonene er å få regjeringen på gli i spørsmålet om alternativer til dagens krav til åpne søkerlister i offentlig sektor. Konkret utfordrer de kommunal- og moderniseringsminister Jan-Tore Sanner til å igangsette prøveprosjekter med utvidet adgang til å unnta søkere fra å stå oppført på de offentlige søkerlistene.

Les mer

24.05.2016

Vestnorsk Personalforum og HR Norge vil slå seg sammen.

Norges nest største by har savnet et slagkraftig miljø innenfor human resource (HR). Det vil HR Norge og Vestnorsk Personalforum (VPF) gjøre noe med. Tirsdag kunngjorde de intensjonsavtale om å slå seg sammen.

Les mer

      Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".