Vg Thumb

VG: Lønn som fortjent

Vil du ha høyere lønn? Start med å prestere på det som er viktig for virksomheten din og vise ekstrarolleatferd, var HR Norges første bud da VG ba om råd på vegne av sine lesere.

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad2 medium

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Anne Lian medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
Afp Aftenposten 22 02

Presse

Aftenposten: AFP en blodig urettferdig ordning

Avtalefestet pensjon (AFP) er en gullordning, men den er også blodig urettferdig. Er du kvinne med lav utdannelse, lav inntekt og jobber innen varehandel, helse eller i renholdsbransjen får du mest sannsynlig ikke muligheten til å ta ut AFP. Er du mann med høy utdanning og høy inntekt, kan du nok glede deg til å ta ut AFP på toppen av annen pensjon.

2017 26 09 Ledernytt Oppsigelse Skjerdump

Presse

Ledernytt: Slik blir oppsigelsen enklere for alle parter

Sitter du i den ubehagelige situasjonen hvor oppsigelse er et faktum?

Syk Av Jobben 2

Presse

Dagbladet: Derfor blir du syk av jobben

Det er ikke bare fysisk tunge jobber og musearm som kan gi vondt i nakken. Har du en elendig sjef kan det også gi muskelplager.

Siste pressemeldinger

Se alle

15.10.2018

Nordmenn vil lære nye ting for å få jobb

Mange kommer til å måtte endre jobbinnhold i årene som kommer. Mange jobber kommer også til å forsvinne. Men nordmenn flest mener de er godt skodd for det som kommer. Ikke minst er de villige til å lære seg nye ting, viser arbeidslivsundersøkelsen ALx.

Les mer

02.10.2018

Arbeidslivsundersøkelsen ALx: Vi vil ikke flytte for å få jobb

I den ferske arbeidslivsundersøkelsen, ALx, fra Kantar TNS og HR Norge sier nesten seks av ti norske arbeidstakere at de mener at egen villighet til å flytte er et problem for å få seg ny jobb. De eldste arbeidstakerne er minst flyttevillige.

Les mer

Internships – den beste måten å rekruttere på?

Internship kan sees på som en eneste lang jobbsøknad, sier Glenn Menkin i DNB til Finansavisen i dag. Og får støtte fra Even Bolstad i HR Norge: Det å se en person i praksis er en mye sikrere rekrutteringsmetode enn bare å selektere på karakterer og intervju, sier han

Les mer

Ferie – fullstendig fri eller OK å jobbe .. litt?

Er ferie utelukkende fritid? I hvert fall ikke hvis man er ingeniør, skal man tro en undersøkelse gjennomført av NITO og publisert i Teknisk Ukeblad. Syv prosent av ingeniørene rapporterer at de jobber ti dager eller mer i ferien. Det er i så fall alt, alt for mye sier daglig leder i HR Norge i en kommentar.

Les mer

30.05.2018

HR Norges Kompetansepris 2018 til Garantiinstituttet for eksportkreditt

Den statlige finansinstitusjonen Garantiinsituttet for eksportkreditt (GIEK) har i flere år fremmet økt eksport og sysselsetting i Norge, på tross av utfordrende markedsendringer både hjemme og internasjonalt. Nøkkelen til etatens suksess har vært systematisk arbeid med kompetanse.

Les mer

23.02.2018

HR Norge Rogaland ny arena for ledelse og human resources

Rogaland Personalforum (RPF) og HR Norge går sammen og etablerer HR Norge Rogaland. Med det har regionen fått en ny spennende arena for alle som jobber med ledelse, HR eller kompetanseutvikling.

Les mer

06.11.2017

HR Norges Ærespris 2017

I år besluttet styret å gi prisen til en person som gjennom mange år har spilt en stor rolle og nedlagt mye innsats for HR faget, for bransjen han arbeidet innenfor, for stadig nye generasjoner HR-medarbeidere – og for HR Norge. HR Norges Ærespris 2017 ble tildelt Tore-Wiggo Sørensen.

Les mer

22.09.2017

Nordiske virksomheter forventer opp mot 20 prosent automatisering innen fem år

Arbeidslivet endrer seg dramatisk som følge av den digitale revolusjonen, ofte referert til som "Den fjerde industrielle revolusjon". Fremtidsforskere mener at innen 2030 kan så mye som halvparten av alle jobber, bli berørt i en eller annen grad på grunn av den teknologiske utviklingen. En fersk rapport fra HR Norge og EY peker på utfordringer dette reiser.

Les mer

15.09.2017

HR Norges Lederpris 2017 til Marianne Andreassen, Statens lånekasse for utdanning

Oslo, 15. september 2017 - Hva skal til for å gjøre Norge konkurransedyktig i en digitalisert, global virkelighet? Et av svarene er en sterk, endringsvillig og fremtidsrettet offentlig sektor. HR Norge gir i år den høyt hengende HR Norges Lederpris til toppleder for Statens lånekasse for Utdanning, Marianne Andreassen.

Les mer

      Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".