Even Bolstad Presse1

Kan gå utover de svakeste i arbeidslivet

Dagens Perspektiv 11. oktober: De fleksible organisasjonsformene som er på full fart inn i det norske arbeidslivet gir mange muligheter, men kan gå på bekostning av de mest sårbare, advarer leder i HR Norge.

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Anne Lian

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
Even Bolstad Bjornar Lowe Skas

Presse

Finansavisen: Varsler om kompetansekaos

Norske virksomheter vet at de har behov for ny kompetanse i årene som kommer, men få har noen oversikt over hva slags kompetanse de allerede har, viser HR-undersøkelsen 2018.

Tonsbergblad 13 12 18 Ny

Presse

Tønsberg Blad: Mislykkede ansettelser utgjør usynlige kostnader

Even Bolstad, daglig leder i HR Norge, bekrefter at rekruttering er et viktig tema og onboarding et veldig aktuelt tema for tiden.

Finansavisen Thumb Konferanseflom

Presse

Finansavisen: Konferanseflom

Vi opplever at virksomhetene etterspør konferanser som aldri før, sier HR Norge til Finansavisen i dag. I tillegg konkurrerer man med gratis frokostmøter og andre kompetansetilbud. I tillegg står kampen om folk sin tid. Aldri før har forventningene vært større. Har du ikke kvalitet, så har du ingen sjanse, sier Even Bolstad til avisen.

Siste pressemeldinger

Se alle

14.08.2019

Ny undersøkelse om mangfold på norske arbeidsplasser: Det ytre mangfoldet som teller

Norske virksomheter må fokusere mer på det usynlige mangfoldet, mener HR Norge. En ny undersøkelse viser at det fortsatt er mangfold innen yrkeserfaring og utdanning som blir sett på som viktigst på arbeidsplassen.

Les mer

15.05.2019

HR Norges Kompetansepris 2019 til DNB

DNB tildeles HR Norges Kompetansepris 2019 for sin sterke satsing på kompetanse i en utfordrende endringsprosess.

Les mer

12.04.2019

Høy begynnerlønn for nyutdannede i Norge

Ingen land lønner nyutdannede bedre enn Norge. Om de kommer inn i selskapet med bachelor, master eller doktorgrad i ryggsekken betyr imidlertid ganske lite. I hvert fall første året.

Les mer

29.03.2019

Gjennomsnittsnordmannen er over gjennomsnittet flink

Snart venter lokale lønnsoppgjør. Mange ledere får da utfordringen med å vurdere hvordan deres egne presterer. Når norske ledere blir spurt om medarbeiderne deres møter forventningene, overstiger dem eller kommer til kort, er det svært mange som har overrasket sjefen i året som har gått.

Les mer

12.03.2019

«Ingen» bryr seg om virksomhetens miljøansvar

HR Norge og Kantar TNS sin arbeidslivsundersøkelse, ALx, viser at virksomhetens miljøansvar er nærmest ubetydelig for valg av jobb og som motivasjonsfaktor for nordmenn.

Les mer

11.03.2019

Nordmenn stortrives på jobb

Åtte av ti arbeidstakere i Norge er godt fornøyd med jobben sin, viser arbeidslivsundersøkelsen, ALx fra HR Norge og Kantar TNS. – Dette er et skyhøyt tall, sier daglig leder i HR Norge, Even Bolstad.

Les mer

05.12.2018

Elendig oversikt over kompetanse i norske virksomheter

Vi har stort behov for økt kompetanse fremover, men få bedrifter har oversikt over hva slags kompetanse de allerede har, viser årets store HR-undersøkelse.

Les mer

13.11.2018

HR Norges Ærespris til Tor Arnesen, styreleder og tidligere administrerende direktør i Norske Shell

Dette er en pris som ikke har faste kriterier og må ikke nødvendigvis deles ut hvert år, men deles ut når HR Norge sitt styre finner gode kandidater som bør hedres for særlig fortjenestefullt arbeid innenfor det som er HR Norge sitt faglige område.

Les mer

08.11.2018

HR Norges Lederpris 2018 til Karl Johnny «Kalle» Hersvik, administrerende direktør i Aker BP

Fornebu 8. november 2018: Prisvinneren står frem som en leder som lytter og hele tiden søker kunnskap om hvordan selskapet kan bli en bedre arbeidsgiver og gjennom det også bedre sitt omdømme.

Les mer

      Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".