2017 05 22 Dagbladet Derfor Blir Du Syk Av Jobben

Dagbladet: ​– Må føle at man bidrar

For virksomhetene er det å arbeide godt med mennesker god butikk. Og god butikk forutsetter at man jobber godt med mennesker, sier Even Bolstad, daglig leder i HR Norge til Dagbladet.

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad2 medium

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Paal Leveraas medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Paal Leveraas

Ansvar for presse, media og videoproduksjon i HR Norge.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om presse og kommunikasjon.

+47 982 16 666

Anne Lian medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
2017 02 23 Ba Hr Norge Vest

Presse

BA: Advarer mot likegyldighet

Styreleder i HR Norge Vest, Kathleen Mathisen, advarer mot likegyldighet til digitaliseringen. Organisasjonen ønsker å være en pådriver for at regionens næringsliv skal bli bedre digitalt rustet, sier hun i et intervju med Bergensavisen (BA).

Hrn Vest Styret

Presse

Samler kreftene for Vestlandets arbeidsliv

Bergen / Oslo (24.02.17) – Arbeidslivet er i stor forandring. Nedbemanning, omorganisering og digitalisering er bare tre av stikkordene for endringene som skjer. I alt dette har en ofte undervurdert kollega en viktig rolle: HR-sjefen. Nå får hun sin egen organisasjon i vest.

2017 02 08 Ledernytt Konflikt Tone Rose Thumb

Presse

Ledernytt: Kjære sjef; dette irriterer vi oss over

- Vi jobber på daglig basis med å forstå den relasjonelle dynamikken på en arbeidsplass. Denne dynamikken kommer til syne i samarbeid, ledelse og medarbeiderskap, og det er kvaliteten på denne som preger trivsel så vel som resultater og prestasjoner, sier Tone Rose Gjøvik Todalshaug til Ledernytt.

Siste pressemeldinger

Se alle

11.05.2017

HR Norges Kompetansepris 2017 til Borregaard

Oslo/Sarpsborg (11.05.17) – I dagens kunnskapssamfunn er kompetanse den viktigste «råvaren» enhver virksomhet kan ha. En god kompetansestrategi har bidratt til at en nesten 130 år gammel industribedrift med hovedkontor i Sarpsborg i dag er verdensledende innen sine nisjer. Og det hele starter med norsk gran.

Les mer

01.04.2017

DN Magasinet: Hørt på sjefens kontor

Enhver sjef må en eller annen gang forholde seg til ansatte som lukter vondt, skal vi tro DN Magasinets store oppslag om de rare samtalene mellom ledere og medarbeidere.

Les mer

31.03.2017

Dagbladet: 1 av 3 syns det drikkes for mye på jobb

​I spørreundersøkelsen Helsepolitisk barometer har et representativt utvalg av befolkningen over 18 år fått spørsmål om de synes det drikkes for mye i jobbrelaterte situasjoner. 38 prosent svarer bekreftende på spørsmålet, 28 prosent av disse er i arbeid.

Les mer

18.03.2017

Pensjonskonferansen: Forenkling og rykteavsanning

Pensjon bør forenkles, og hybridpensjon har et dårligere rykte enn fortjent. Det er to av mange budskap fra Pensjonskonferansen 2017.

Les mer

24.02.2017

Samler kreftene for Vestlandets arbeidsliv

Bergen / Oslo (24.02.17) – Arbeidslivet er i stor forandring. Nedbemanning, omorganisering og digitalisering er bare tre av stikkordene for endringene som skjer. I alt dette har en ofte undervurdert kollega en viktig rolle: HR-sjefen. Nå får hun sin egen organisasjon i vest.

Les mer

03.02.2017

14 prosent forbedring når arbeidstakere går i «skyen»

Andelen norske virksomheter som bruker skybaserte samhandlingstjenester vokser sterkt. Titusenvis av arbeidstakere deler i dag tanker, ideer, bilder og videoer på tjenester som Office 365, Sharepoint , Google Docs og Facebook Workplace. En undersøkelse HR Norge og Kantar TNS nylig har gjort viser at norske arbeidstakere gjennomgående opplever dette som positivt. Hele 46 prosent mener at slike verktøy bidrar til at de gjør en bedre jobb.

Les mer

22.11.2016

Tribunekaukere

I DN mandag gir Hans Torvatn fra SINTEF gode råd om at omstilling og forbedring starter innenfra. Samtidig gir han HR Norge merkelappen «tribunekaukere». Han refererer til DNs oppslag «Robotene kommer» fra noen uker tilbake, og sammenligner alle som i disse dager snakker om rask endring som følge av digitalisering og globalisering med et skrikende fotballpublikum på Lerkendal.

Les mer

26.10.2016

Offentlige søkerlister på agendaen i Justisdepartementet

26. oktober møtte HR Norge, Virke og Lederne statssekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet. Anledningen var innspillet partene har kommet med vedrørende offentlige søkerlister.

Les mer

15.09.2016

ALx IV: Nordmenn i utakt med robotiseringen

Ekspertene mener at en gjennomsnittsjobb forsvinner innen 26 år. Det tror ikke Ola og Kari Nordmann på. De regner med at vi har tre ganger lenger tid. Norske arbeidstakere er uvitende om eller likegyldige til den stille revolusjonen som er i ferd med å overflødiggjøre dem, fastslår TNS Gallup og HR Norge etter å ha spurt 1009 arbeidstakere om deres forventninger.

Les mer

      Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".