Ukeavisen 05 01

Ukeavisen Ledelse: Nå tar Støre tydelig ansvar i Giske-saken

Støre fremstår nå som forbilledlig ryddig, sier Even Bolstad i HR Norge til Ukeavisen Ledelse. Han fremstår balansert, tydelig empatisk men samtidig med integritet nok til ikke å henge seg på alle som roper «korsfest korsfest». Han virker å drive frem gode faktaundersøkelser, tar tydelig lederansvar samtidig som har virker å ivareta omsorgsansvaret også for den som får anklager rettet mot seg på alvor.

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad2 medium

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Anne Lian medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
2017 26 09 Ledernytt Oppsigelse Skjerdump

Presse

Ledernytt: Slik blir oppsigelsen enklere for alle parter

Sitter du i den ubehagelige situasjonen hvor oppsigelse er et faktum?

2017 11 09 Ukeavisen Ledelse Digitalisering På Personalkontoret Thumb

Presse

Ukeavisen Ledelse: Digitalisering på personalkontoret

En av de viktigste egenskapene man ser etter i en potensiell ny medarbeider hvorvidt personen passer inn med de andre på teamet.

2017 06 09 Ukeavisen Ledelse Motivasjon Thumb

Presse

Ukeavisen Ledelse: Optimisme og motivasjon

​«Lager optimistiske ledere seg bedre muligheter for å lykkes enn såkalte realister og pessimister?», spør Ukeavisen Ledelse.

Siste pressemeldinger

Se alle

03.01.2018

Dette blir HR-trendene i 2018

HR Norge sier i et intervju med Dagens Perspektiv at det er ingen tvil om at digitaliseringen har gjort sitt inntog i HR, og ingenting tyder på at den raske utviklingen stanser. Men den byr på noen nye utfordringer rundt blant annet kapasitet og etiske spørsmål.

Les mer

06.11.2017

HR Norges Ærespris 2017

I år besluttet styret å gi prisen til en person som gjennom mange år har spilt en stor rolle og nedlagt mye innsats for HR faget, for bransjen han arbeidet innenfor, for stadig nye generasjoner HR-medarbeidere – og for HR Norge. HR Norges Ærespris 2017 ble tildelt Tore-Wiggo Sørensen.

Les mer

22.09.2017

Nordiske virksomheter forventer opp mot 20 prosent automatisering innen fem år

Arbeidslivet endrer seg dramatisk som følge av den digitale revolusjonen, ofte referert til som "Den fjerde industrielle revolusjon". Fremtidsforskere mener at innen 2030 kan så mye som halvparten av alle jobber, bli berørt i en eller annen grad på grunn av den teknologiske utviklingen. En fersk rapport fra HR Norge og EY peker på utfordringer dette reiser.

Les mer

15.09.2017

HR Norges Lederpris 2017 til Marianne Andreassen, Statens lånekasse for utdanning

Oslo, 15. september 2017 - Hva skal til for å gjøre Norge konkurransedyktig i en digitalisert, global virkelighet? Et av svarene er en sterk, endringsvillig og fremtidsrettet offentlig sektor. HR Norge gir i år den høyt hengende HR Norges Lederpris til toppleder for Statens lånekasse for Utdanning, Marianne Andreassen.

Les mer

22.08.2017

TU.no: De var Norges mest fornøyde ansatte. Nå er tilfredsheten på bunn

Ansatte i olje og gass var landets mest arbeidsglade ansatte. I dag er bildet annerledes, skriver Teknisk Ukeblad.

Les mer

18.08.2017

GELx: 9 av 10 ledere uten innsikt i hva som kreves?

Norsk arbeidsglede har gjennom en årrekke vært blant topp 3 i verden og på topp i Europa. I år rykker vi ned til en europeisk andreplass og en global femteplass. Men norsk arbeidsglede er stabil. Vi blir «slått» kun fordi andre lands arbeidsglede vokser.

Les mer

15.08.2017

NRK Østlandssendingen: En av ti vil slutte i jobben etter ferien

En av ti sitter på arbeidsplassen sin og har lyst til å finne seg en ny jobb før neste år er omme, skriver NRK Østlandssendingen med henvisning til Global Employee and Leadership Index fra Ennova og HR Norge.

Les mer

09.06.2017

Ukeavisen Ledelse: Optimisme og motivasjon

​«Lager optimistiske ledere seg bedre muligheter for å lykkes enn såkalte realister og pessimister?», spør Ukeavisen Ledelse.

Les mer

11.05.2017

HR Norges Kompetansepris 2017 til Borregaard

Oslo/Sarpsborg (11.05.17) – I dagens kunnskapssamfunn er kompetanse den viktigste «råvaren» enhver virksomhet kan ha. En god kompetansestrategi har bidratt til at en nesten 130 år gammel industribedrift med hovedkontor i Sarpsborg i dag er verdensledende innen sine nisjer. Og det hele starter med norsk gran.

Les mer

      Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".