Innomag No

Ny rapport: 750 millioner uten jobb

Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) kom i forrige uke ut med rapporten «World Employment and Social Outlook: Trends 2019». Den viser at et flertall av de 3,3 milliarder menneskene som ble ansatt globalt i 2018, hadde utilstrekkelig økonomisk sikkerhet, materiell velvære og likestilling.

Les mer

Pressekontakter

Even Bolstad2 medium

Daglig leder

Even Bolstad

Holder foredrag om HR-fag, HR-trender, strategi, ledelse, endringsledelse, omstilling, belønning og arbeidslivsspørsmål.

Pressetalsperson.

+47 906 66 720

Anne Lian medium

Seniorrådgiver kommunikasjon

Anne Lian

Redaktør for hrnorge.no, nyhetsbrev og HR Norge sine sider i Personal og Ledelse.

Pressekontakt.

Svarer på spørsmål om aktuelle saker og medlemsinformasjon.

+47 934 64 803

HR Norge i media

Se alle
Afp Aftenposten 22 02

Presse

Aftenposten: AFP en blodig urettferdig ordning

Avtalefestet pensjon (AFP) er en gullordning, men den er også blodig urettferdig. Er du kvinne med lav utdannelse, lav inntekt og jobber innen varehandel, helse eller i renholdsbransjen får du mest sannsynlig ikke muligheten til å ta ut AFP. Er du mann med høy utdanning og høy inntekt, kan du nok glede deg til å ta ut AFP på toppen av annen pensjon.

2017 26 09 Ledernytt Oppsigelse Skjerdump

Presse

Ledernytt: Slik blir oppsigelsen enklere for alle parter

Sitter du i den ubehagelige situasjonen hvor oppsigelse er et faktum?

Syk Av Jobben 2

Presse

Dagbladet: Derfor blir du syk av jobben

Det er ikke bare fysisk tunge jobber og musearm som kan gi vondt i nakken. Har du en elendig sjef kan det også gi muskelplager.

Siste pressemeldinger

Se alle

05.12.2018

Elendig oversikt over kompetanse i norske virksomheter

Vi har stort behov for økt kompetanse fremover, men få bedrifter har oversikt over hva slags kompetanse de allerede har, viser årets store HR-undersøkelse.

Les mer

13.11.2018

HR Norges Ærespris til Tor Arnesen, styreleder og tidligere administrerende direktør i Norske Shell

Dette er en pris som ikke har faste kriterier og må ikke nødvendigvis deles ut hvert år, men deles ut når HR Norge sitt styre finner gode kandidater som bør hedres for særlig fortjenestefullt arbeid innenfor det som er HR Norge sitt faglige område.

Les mer

08.11.2018

HR Norges Lederpris 2018 til Karl Johnny «Kalle» Hersvik, administrerende direktør i Aker BP

Fornebu 8. november 2018: Prisvinneren står frem som en leder som lytter og hele tiden søker kunnskap om hvordan selskapet kan bli en bedre arbeidsgiver og gjennom det også bedre sitt omdømme.

Les mer

15.10.2018

Nordmenn vil lære nye ting for å få jobb

Mange kommer til å måtte endre jobbinnhold i årene som kommer. Mange jobber kommer også til å forsvinne. Men nordmenn flest mener de er godt skodd for det som kommer. Ikke minst er de villige til å lære seg nye ting, viser arbeidslivsundersøkelsen ALx.

Les mer

02.10.2018

Arbeidslivsundersøkelsen ALx: Vi vil ikke flytte for å få jobb

I den ferske arbeidslivsundersøkelsen, ALx, fra Kantar TNS og HR Norge sier nesten seks av ti norske arbeidstakere at de mener at egen villighet til å flytte er et problem for å få seg ny jobb. De eldste arbeidstakerne er minst flyttevillige.

Les mer

Internships – den beste måten å rekruttere på?

Internship kan sees på som en eneste lang jobbsøknad, sier Glenn Menkin i DNB til Finansavisen i dag. Og får støtte fra Even Bolstad i HR Norge: Det å se en person i praksis er en mye sikrere rekrutteringsmetode enn bare å selektere på karakterer og intervju, sier han

Les mer

Ferie – fullstendig fri eller OK å jobbe .. litt?

Er ferie utelukkende fritid? I hvert fall ikke hvis man er ingeniør, skal man tro en undersøkelse gjennomført av NITO og publisert i Teknisk Ukeblad. Syv prosent av ingeniørene rapporterer at de jobber ti dager eller mer i ferien. Det er i så fall alt, alt for mye sier daglig leder i HR Norge i en kommentar.

Les mer

30.05.2018

HR Norges Kompetansepris 2018 til Garantiinstituttet for eksportkreditt

Den statlige finansinstitusjonen Garantiinsituttet for eksportkreditt (GIEK) har i flere år fremmet økt eksport og sysselsetting i Norge, på tross av utfordrende markedsendringer både hjemme og internasjonalt. Nøkkelen til etatens suksess har vært systematisk arbeid med kompetanse.

Les mer

23.02.2018

HR Norge Rogaland ny arena for ledelse og human resources

Rogaland Personalforum (RPF) og HR Norge går sammen og etablerer HR Norge Rogaland. Med det har regionen fått en ny spennende arena for alle som jobber med ledelse, HR eller kompetanseutvikling.

Les mer

      Jobber du i presse og ønsker å motta informasjon fra HR Norge? Fyll ut skjema og merk det med "Presse".