2017 08 18 Dagbladet Gelx Umotivert Etter Ferien Oppslag

Dagbladet: Umotivert etter ferien?

En fersk undersøkelse fra HR Norge og Ennova viser at en av ti sitter på arbeidsplassen sin og har lyst til å finne seg en ny jobb før neste år er omme, skriver Dagbladet med henvisning til Global Employee and Leadership Index.

Dagbladet tar utgangspunkt i HR Norge og Ennovas undersøkelse Global Employee and Leadership Index da de fredag får ekspertene Stein Knardahl, Karen Kollien Nygaard og Christine Otterstad til å kommentere undersøkelsen. Ifølge ekspertene er det flere grunner til at man ofte gruer seg litt til å begynne å jobbe igjen, skriver Dagbladet.

Undersøkelsen gjennomført av HR Norge og Ennova viser at hovedgrunnen til at folk vil slutte i jobben sin skyldes jobbinnholdet i 30 prosent av tilfellene, deretter følger lønn og ansettelsesforhold i 18 prosent av tilfellene og nærmeste leder i 15 prosent av tilfellene. Andre årsaker er omdømme, overordnet ledelse og arbeidsforhold.

Gelx17 Thumb Original

GELX 2017: ANSATTREISEN FRA ANSETTELSE TIL OPPSIGELSE

Les mer om funnene i Global Employee and Leadership Index 2017.

Les mer

Relaterte saker

Gelx17 Thumb Original

GElx - Global Employee and Leadership Index - en global benchmark-undersøkelse

GELx 2017: Ansattreisen fra ansettelse til oppsigelse

Årets Global Employee and Leadership Index har i år fokusert på en ansatts «livsløp», reisen fra han eller hun kommer inn døren til hun går ut av den igjen.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!