2017 12 09 Dagens Perspektiv Erna Møter Motstand Toppbanner

Dagens Perspektiv: – Erna kommer til å oppleve mer motstand

Nå kan det bli enda mer støy på arbeidslivsområdet enn dersom Ap hadde vunnet valget, hevder HR Norge-sjef Even Bolstad.

Even Bolstad peker på utfordringene Erna Solberg nå muligens vil møte på som statsminister de neste fire årene. Bolstad trekker frem forholdet til LO og forhandlinger som må gjøres med IA. 

– Dersom regjeringen ikke klarer å få til brede forlik kan det bli fire år med vesentlig mer støy på arbeidslivsområdet enn hvis AP fikk roret.  Det enkleste på kort sikt, og det desidert minst konfliktskapende, er nok å gå rundt bøygen. Det blir spennende å se hvor de tar slagene, og hvor de kommer til å ha mer pragmatisk berøringsvegring, sier han.


Les hele saken (krever abonnement): - Erna kommer til å oppleve mer motstand

Relaterte saker

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Norske Lover

Arbeidsrett

Vil gjøre arbeidsmiljøloven mer uknotete

Arbeidsmiljøloven er unødvendig knotete, sier Even Bolstad i HR Norge til NRK. Det er en av grunnene til at den brytes, hele tiden. Mange klarer seg selv og kan få videre rammer. Fokuser heller enda mer på å følge opp at de som virkelig trenger det ikke utsettes for utbytting og uforsvarlig arbeidsmiljø, sier daglig leder Even Bolstad i HR Norge i intervju med NRK.

Hrn Ansatte 2019

HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!