2017 12 09 Dagens Perspektiv Erna Møter Motstand Toppbanner

Dagens Perspektiv: – Erna kommer til å oppleve mer motstand

Nå kan det bli enda mer støy på arbeidslivsområdet enn dersom Ap hadde vunnet valget, hevder HR Norge-sjef Even Bolstad.

Even Bolstad peker på utfordringene Erna Solberg nå muligens vil møte på som statsminister de neste fire årene. Bolstad trekker frem forholdet til LO og forhandlinger som må gjøres med IA. 

– Dersom regjeringen ikke klarer å få til brede forlik kan det bli fire år med vesentlig mer støy på arbeidslivsområdet enn hvis AP fikk roret.  Det enkleste på kort sikt, og det desidert minst konfliktskapende, er nok å gå rundt bøygen. Det blir spennende å se hvor de tar slagene, og hvor de kommer til å ha mer pragmatisk berøringsvegring, sier han.


Les hele saken (krever abonnement): - Erna kommer til å oppleve mer motstand

Relaterte saker

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Samya Halim Oppslag 3

HR Norges HR-profiler

Samya Halim (31) leder 200 oljearbeidere: — «Annerledes» er livet mitt i et nøtteskall

– Jeg har aldri vært med i et styre før, så dette blir nytt for meg, forteller HR Norges nye styremedlem Samya Halim. Samya er ikke norsk, hun er ung, hun er kvinne. Mangfold helt etter boka, altså. Dessuten er hun sjefen til 200 av de tøffeste folka i olja. Her er månedens HR-profil.

Rsmote Artikkel 2018

Høy kvalitet, høyt antall deltakere og gode evalueringer preget 2017

- 2017 går inn i historien som et av de mest vellykkede årene i HR Norge sin historie, sa daglig leder Even Bolstad da han oppsummerte på HR Norge sitt årsmøte denne uken. Aldri før har så mange fått så mye bra fra HR Norge.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!