Dagens Perspektiv 13 03

DagesPerspektiv: Vi må ikke skru av det alminnelige arbeidslivet

Mange spørsmål oppstår for arbeidsgivere i forbindelse med håndteringen av Coronaviruset. NHO og HR Norge gir deg verdifulle råd og tips.

Corona-undersøkelse

HR Norge-sjef Even Bolstad forteller at HR Norge har gjennomført en spørreundersøkelse blant et utvalg store virksomheter i Norge, om hvordan de forholder seg til Coronaviruset.

– Hovedinntrykket er at de fleste enn så lenge forholder seg rolig og puster godt og rolig med magen. Samtidig har de et blikk fremover, sier han.

Les hele saken her.

Les også: Korona inn i ny fase

Relaterte saker

Corornavirus2 Png

Koronakrisen - avklaringer

Myndighetene endrer stadig tiltakene for å begrense smitte av koronaviruset og dette får løpende konsekvenser for mange virksomheter. Her får du som arbeidsgiver eller arbeidstaker en samleside med oppdaterte svar på ofte stilte spørsmål. Du finner også linker til andre nettsteder med mer utfyllende informasjon. Siden oppdateres jevnlig.

Thumbnail Kathleen Og Even Hr Direktoren 1

Hva sier HR-direktøren? Med Kathleen Mathisen og Even Bolstad

Hvordan håndterer en global virksomhet som Grieg Seafood situasjonen som har oppstått. Grieg Seafood er i en kritisk bransje, nemlig matproduksjon. Even Bolstad, daglig leder i HR Norge, samtaler med Kathleen Offman Mathisen, HR-direktør i Grieg Seafood, om de tiltakene virksomheten gjennomfører og hvordan dette påvirker ledelse, kommunikasjon og omsorgen for de ansatte.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!