2015-11-22-E24 Kommentar Slik rekrutterer du sosiale medier Hans Petter Stub toppbanner

E24: Tips om rekruttering i sosiale medier

Når du ikke lykkes med å fange oppmerksomheten til potensielle nyansatte i sosiale medier, kan det hende at det er tematikken du velger som ikke lander hos målgruppen.

Hans Petter Stub, som tidligere har bidratt i HR Norges temahefte om employer branding, er spaltist i E24, og skriver i siste spalte om employer branding og sosiale medier.

«Å lese om hvordan det er å jobbe hos ulike virksomheter er langt ned på listen over tema folk flest er interessert i. Det er bare å innse realitetene. Men det er i alle fall noen triks som kan brukes for å få så mye oppmerksomhet som mulig.»

Tricksene kan du lese mer om i E24. Er du medlem kan du også laste ned vårt temahefte om employer branding (se under).


Employer Branding

Alt du trenger å vite om Employer Branding

Relaterte saker

lederutvikling

Rekruttering

Tar du rekruttering på alvor?

Vet du godt nok hva behovet ditt er når du går i gang med en rekrutteringsprosess? Blir det en kopi av den som har sittet i stillingen eller er det en grundig analyse av behov – med andre ord gjennomføring av en jobbanalyse. Mange sier de gjør det, men erfaringen viser at mange drifter bort fra målet når ansettelsen gjøres.

Karakterer Web

Rekruttering

Halvveis karakterer, men helveis karakter

Skal du rekruttere nyutdannede i høst? Ikke se deg blind på skolekarakterer. Sammenhengen mellom karakterer og jobbprestasjoner er svakere enn du tror.

Storebror Rekruttering I Stock 621461160 Thumb

Rekruttering

Personvern og rekruttering

Om få måneder innføres nye internasjonale regler om personvern – GDPR. På samme måte som for EU-landene, vil reglene gjelde for norske virksomheter fra og med 25. mai 2018. Samtidig som de viktigste prinsippene fra dagens regelverk i stor grad vil videreføres, er det nye regelverket langt mer detaljert enn det vi har i Norge i dag. Enkelte endringer i det nye regelverket vil også få direkte betydning i rekrutteringsprosesser.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!