Even Bolstad2 medium

Skrevet av: HR Norge red.

E24: Viktig å kunne stå i usikkerhet

En av de viktigste egenskapene fremtidige ledere vil ha, er evnen til å kunne stå i usikkerhet, sier daglig leder Even Bolstad i et intervju med E24.

Du kan ikke være en god leder uten å ha godt utviklet empati, mener Bolstad. Men for mye empati kan også komme i konflikt med gjennomføringskraften du trenger. Du må skjønne menneskene som jobber for deg, men være trygg nok til å kunne ta valgene. Ledelse er ikke en popularitetskonkurranse, sier han.

Intervjuet er gjort som en del av forberedelsene til avisens kåring av Norske Ledertalenter.. Les hele artikkelen her https://e24.no/jobb/ledertalentene/ledelse/ledelsesekspert-stadig-viktigere-aa-kunne-staa-i-usikkerhet/24425914

Relaterte saker

Interkulturell Kommunikasjon Thumb

Ledelse

Norwegian Managers’ Intercultural Competence

As a small country with international ambitions, Norway has a long tradition of sending managers abroad to meet potential new partners, and, of course, receiving the latter in Norway on return visits. Are Norwegian managers as competent in cross-cultural communication as generally believed? Is fluent English a sufficient prerequisite for interacting effectively with people from different cultural backgrounds?

Even Video Nyhetsbrev

Ledelse

Endringstrykket i offentlig sektor må opp

Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

Arnulf Video Thumb

Ledelse

Virker lederutvikling?

Ledelse er ikke medfødt, men er rekke ferdigheter som kan læres. Og ja, lederutvikling virker. Fikk du ikke med deg foredraget til Jan Ketil Arnulf om lederutvikling på HR-konferansene for offentlig sektor kan du se og høre dette her.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!