Akan Podcast

Dato: 2019-11-20

Skrevet av: HR Norge red. Foto: Shaw Media / Akan

Fylla har skylda – eller er det ledelsen?

Hva hindrer ledere i å ta utfordrende samtaler? Hva gjør du dersom uakseptabel atferd er blitt til akseptabel atferd? Daglig leder Even Bolstad i HR Norge gjestet for en tid siden AKAN sin podcast #TaPraten, sammen med Elin Ørjasæter, Høyskolen i Kristiania og Camilla Lynne Bakkeng, Akan Kompetansesenter.

Hør podcasten her.

I forbindelse med innspillingen skrev også Even Bolstad en gjesteblogg for Akan; «Den kleine samtalen». Den kan du lese her.

Rus og avhengighet er ikke bare et problem for den enkelte. Det er også et problem for virksomheter og samfunnet totalt sett. Mange finner området krevende å gå inn på. Akan tilbyr mange gode brosjyrer, filmer, dilemmaverktøy og annet for den som jobber med rus og avhengighet, se her www.akan.no

Forside program Sykefravær og arbeidsmiljø

konferansen Sykefravær og arbeidsmiljø 7. januar kan du blant annet høre om oppfølging av vanskelige sykefraværsaker.
Les mer om konferansen og se program og påmelding her.

 

Relaterte saker

Norske Lover

Arbeidsrett

Vil gjøre arbeidsmiljøloven mer uknotete

Arbeidsmiljøloven er unødvendig knotete, sier Even Bolstad i HR Norge til NRK. Det er en av grunnene til at den brytes, hele tiden. Mange klarer seg selv og kan få videre rammer. Fokuser heller enda mer på å følge opp at de som virkelig trenger det ikke utsettes for utbytting og uforsvarlig arbeidsmiljø, sier daglig leder Even Bolstad i HR Norge i intervju med NRK.

Even Video Nyhetsbrev Ny

Slår tilliten vår sprekker?

Verden polariseres, institusjonene svikter og mange søker tilflukt i ekkokamrene sine. Makt forskyves, noen føler seg truet og midt oppe i dette skal vi bli agile, smidige, dele informasjon, jobbe sømløst og agilt. Hva skjer med tilliten midt oppe i alt dette? Holder lovgivningen følge? Og klarer HR å gjøre sitt for at alle trekker i samme retning? Her er Even Bolstad sin åpning av HR Forum 2019

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!