2016 01 13 Ledernett No Ny Rapport Nordmenn Nest Lykkeligst P Jobb Toppbanner

Ledernett: Nordmenn nest mest lykkelige på jobb

Nordmenn er nest mest lykkelige på jobb, melder Ledernett.no. Belgierne slår oss.

Det er en ny rapport fra Universum som avdekker at nordmenn er i verdenstoppen i jobblykke.

Nettstedet intervjuer HR Norges Even Bolstad, som mener det kan være et uttrykk for at vi har det utrolig bra i Norge generelt sett.

«Husk at denne typen undersøkelser egentlig avspeiler opplevelse delt på forventning. Til tross for skyhøye forventninger troner vi altså på toppen. Det forteller noe om opplevelsene hver og en har og at norske virksomheter faktisk leverer på det de lover», siteres han.

«Mye handler om et godt arbeidsmiljø, opplevelse av selvråderett i jobben og opplevd mening. Det vitner om at vi har et lederskap som gir tillit og et kollegialt fellesskap hvor man føler en stor grad av trygghet både i forhold til kolleger og ledelse - men faktisk også i forhold til å beholde jobben.»

Les mer:

Relaterte saker

Gelx17 Thumb Original

GELx: Kompetansegap, transformasjon og norsk arbeidsliv 10 år etter iPhone

Når HR Norge og Ennova i slutten av august presenterer funnene i Global Employee and Leadership Index (GELx) 2017 er det bare noen uker igjen til stortingsvalget. Endringene som skjer i arbeidslivet som følge av digitaliseringen, vil etter alt å dømme være ett av mange viktige temaer i valgkampen.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!