Skrevet av: Paal Leveraas

P&L: PersonalForum blir HR Forum

«PersonalForum har i mange år vært den årlige møteplassen for alle som er opptatt av HR», skriver bladet Personal og Ledelse. «Fra og med i år får konferansen nytt navn: HR Forum.»

- Tiden var overmoden for å bytte navn til HR, men vi har utsatt det til nå fordi merkenavnet PersonalForum står stå sterkt, sier daglig leder Even Bolstad i HR Norge til bladet.

- Vi har også fått tilbakemelding på at mange synes det er vanskelig å sette av tre dager til en konferanse, supplerer Håvard Berntzen, som er leder for produktutvikling i HR Norge.

- Derfor har vi samlet det til to dager for at flere skal få muligheten.

Blant høydepunkter Personal og Ledelse har merket seg blant foredragsholdere og workshop-ledere på HR Forum er Michael Dahlen, Marit Moum Aune, Peter Lorange, Linda Lai, Karin Våland Sandvold og Jens R. Jenssen.

Håvard Berntzen og Even Bolstad (faksimile Personal og Ledelse)

Håvard Berntzen og Even Bolstad (faksimile Personal og Ledelse)

Relaterte saker

Hrf 2018 Artikkel

Gjør deg klar for HR Forum 2018

Det kommer flere verdensstjerner til HR Forum i år. Her får du innblikk i hvem noen av disse er og hva de skal snakke om. Foredragsholderne er som alltid håndplukket for best å dekke de aktuelle temaene som er valgt til årets konferanse.

Silvija Seres Hrf

Utvikling av ansatte i en høyteknologisk fremtid

Noen sier at kunstig intelligens (AI) blir den siste teknologien vi mennesker skaper, og at alt annet blir skapt videre av AI. Den vil i alle fall endre arbeidslivet på en måte ingen andre teknologier tidligere har gjort.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!