2017 11 09 Ukeavisen Ledelse Digitalisering På Personalkontoret Toppbanner

Ukeavisen Ledelse: Digitalisering på personalkontoret

En av de viktigste egenskapene man ser etter i en potensiell ny medarbeider hvorvidt personen passer inn med de andre på teamet.

Ukeavisen Ledelse skrev fredag om programvaren Bunch. En vidunderprogramvare som skal kunne avgjøre uten menneskelig støtte om personer passer inn i kulturen og miljøet i bedriften. HR Norge kommer med innspill i saken og steller seg skeptisk til å bruke programvarer til å rekruttere. Og legger til at det enkle ofte er det.


Kilde: Ukeavisen Ledelse

Relaterte saker

Digital Rekruttering Toppbanner Jpg

Digital rekruttering og onboarding i Storebrand

I mars 2018 innførte Storebrand et nytt HR-system som inkluderer digital rekrutteringsprosess, signering av kontrakter og onboarding - med mennesket i sentrum. Ved hjelp av digital onboarding tilbyr Storebrand strukturert oppfølging av nye medarbeidere før og etter ansettelse.

Hr Treknologi

HR teknologi

HR har tre digitale utfordringer – hva innebærer det egentlig?

Vi er inne i en tid hvor vi ser at ny teknologi gir oss nye muligheter. Men til tross for dette har vi ikke evnet å ta ut de potensielle produktivitetsgevinstene. Hva er årsakene? Deloitte´s Global Human Capital Trends 2017 hevder at det koker ned til virksomhetenes strategier knyttet til humankapitalen.

Digitalisering Dame

HR teknologi

Digitalisering - en ny vår for kompetanseutvikling

Den digitale revolusjonen, ofte kalt den fjerde industrielle revolusjon, har resultert i en kraftig økning i bruk av teknologi i samfunnet. Vi prøver ennå å forstå hvor gjennomgripende denne revolusjonen kan påvirke fremtidens arbeidsliv.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!