Artikler med taggen "Endringsledelse" ( 7 treff )

 • Ledelse

  Endring – styring eller ledelse?

  Endring – styring eller ledelse? Når vi i Norge snakker om planlegning, gjennomføring og forankring av endringer, benytter vi ofte begrepet «endringsledelse». Spørsmålet er om det faktisk er «endringsledelse» vi driver med, eller om det i virkeligheten er «endringsstyring» - og om det overhodet virker?

  Les mer
  Christina Høyer Glahn2 medium
 • Indeks for arbeidslivet: Misnøye med sjefen, høyt engasjement

  HR Norge og TNS Gallup har inngått et samarbeid om en halvårlig indeks som viser hvordan det står til i norsk arbeidsliv. ALx (Arbeidslivindeksene) måler engasjement, endringsevne, gjennomføring og ledelse.

  Les mer
  ALx-2015-1H
 • Alle de gode grunnene til å velge HR Akademiet

  Har du litt lyst til å melde deg på HR Akademiet, men syns det er vanskelig å finne gode argumenter for at din arbeidsgiver skal gjøre en slik investering av tid og penger i deg? Her hjelper tidligere deltakere deg videre.

  Les mer
  Hr Akademiet Fb Og Linked In
 • HR Akademiet Sommerskole 2018

  Ønsker du å benytte sommeren til å øke din formalkompetanse? I løpet av en intensiv uke i juni kan du gå på sommerskole og ta fagene rekruttering eller endringsledelse. Hvert av fagene gir 10 studiepoeng.

  Les mer
  Sommerskole 925X352 Flat
 • Ledelse

  Endringstrykket i offentlig sektor må opp

  Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

  Les mer
  Even Video Nyhetsbrev
 • Arrangement ( 3 sep - 31 aug )

  Fagnettverk innen endringsledelse 2019

  Dette nettverket er for deg som leder eller bistår endringsprosjekter i egen organisasjon.

  Les mer
  Anne Gina Gb
 • Arrangement ( 20 sep )

  Endringsledelse er i endring

  Endringsledelse i dag og fremover vil i økende grad handle om å lede i en kontinuerlig tilstand av endring og uforutsigbarhet. For å lykkes med dette er det viktig å øke organisasjonens endringskapasitet og omstillingsdyktighet.

  Les mer
  Jon Fredrikog Eivind