Artikler med taggen "Endringsledelse" ( 4 treff )

 • Ledelse

  Endring – styring eller ledelse?

  Endring – styring eller ledelse? Når vi i Norge snakker om planlegning, gjennomføring og forankring av endringer, benytter vi ofte begrepet «endringsledelse». Spørsmålet er om det faktisk er «endringsledelse» vi driver med, eller om det i virkeligheten er «endringsstyring» - og om det overhodet virker?

  Les mer
  Christina Høyer Glahn2 medium
 • Indeks for arbeidslivet: Misnøye med sjefen, høyt engasjement

  HR Norge og TNS Gallup har inngått et samarbeid om en halvårlig indeks som viser hvordan det står til i norsk arbeidsliv. ALx (Arbeidslivindeksene) måler engasjement, endringsevne, gjennomføring og ledelse.

  Les mer
  ALx-2015-1H
 • Ledelse

  Endringstrykket i offentlig sektor må opp

  Offentlig sektor står i endring. Virksomheter som Vinmonopolet, Lånekassen og Skatteetaten går i front. Men mange steder går det ikke fort nok. Endringstrykket er for lite og prosessene er for langdryge.

  Les mer
  Even Video Nyhetsbrev
 • Arrangement ( 3 nov - 4 nov )

  Nytt fokus for HR: Strategi- og innovasjonsprosesser

  Nye forretningsmodeller, ny teknologi og det grønne skiftet driver frem stadig hyppigere endringer i norske virksomheter. Dette krever et nytt fokus for HR. På dette kurset lærer du å ta i bruk nye verktøy for arbeid med innovasjon og endring, som vil løfte HRs strategiske bidrag i din virksomhet.

  Les mer
  Christian Rangen Fb