Artikler med taggen "HR Akademiet" ( 6 treff )

 • Alle de gode grunnene til å velge HR Akademiet

  Har du litt lyst til å melde deg på HR Akademiet, men syns det er vanskelig å finne gode argumenter for at din arbeidsgiver skal gjøre en slik investering av tid og penger i deg? Her hjelper tidligere deltakere deg videre.

  Les mer
  Hr Akademiet Fb Og Linked In
 • Irina trodde hun jobbet med HR. Så tok hun HR-akademiet

  Det var slett ikke planen hennes. Men etter den første dosen greide hun ikke å slutte. Irina Alexandra Prestin er den første studenten som har tatt alle modulene i HR-akademiet og kan smykke seg med en komplett årsenhet. — Jeg forstår nå at jeg så langt egentlig ikke har jobbet med HR, sier hun.

  Les mer
  Irina Prestin 2015-12-08-6
 • «HR Akademiet er det morsomste jeg har gjort noen gang»

  Kort etter at Anne Berit Slaatsveen ble HR-sjef i Freia Mondelēz gikk hun på en tabbe i en oppsigelsessak. – Jeg fant ut at jeg trenger å vite mer om arbeidsrett, forteller hun. HR Akademiet ble svaret.

  Les mer
  Anne Berit Slaatsveen 12 01 2016 Thumb
 • Sykefravær

  HRtv: Særtrekk ved offentlige ansettelser

  Den 15. april 2016 gjorde Terje Andersen fra SBDL en gjennomgang av modulen "Særtrekk ved offentlige ansettelser" fra HR Akademiets studie i arbeidsrett. Dagen ble filmet, og du finner opptakene her. De vil være tilgjengelig i en begrenset periode.

  Les mer
 • Kompetanseledelse – kunnskap som konkurransefortrinn

  Kompetanseledelse handler om å forstå hvordan vi kan skape den riktige konteksten for læring og deling av kunnskap i organisasjoner. HR må ha en sentral rolle i økt bevissthet om hvordan man kan utnytte virksomhetenes kunnskap bedre, samtidig som man kan sette i gang prosesser som skaper ny kunnskap og innovasjon.

  Les mer
  I Stock 000017161665 Medium
 • HR Akademiet Sommerskole 2018

  Ønsker du å benytte sommeren til å øke din formalkompetanse? I løpet av en intensiv uke i juni kan du gå på sommerskole og ta fagene rekruttering eller endringsledelse. Hvert av fagene gir 10 studiepoeng.

  Les mer
  Sommerskole 925X352 Flat