Artikler med taggen "HR Analyser 2017" ( 5 treff )

 • Circle K HR-analyserte at de kan redusere turnover med 50 prosent

  Bensinstasjonskjeden Circle K har i stor grad basert seg på deltidsansatte. Det de ikke visste før HR-analytiker Kajs Blate dykket inn i HR-dataene var at de ville hatt 50 prosent lavere turnover om alle var fulltidsansatte. Engasjement og salg vil også gått opp.

  Les mer
  Kajs Blate Thumb
 • Myteknuserne i DNV GL

  Sjefene trodde den høye turnoveren skyldtes lønningene. De oppdaget at det ikke var så enkelt. DNV GLs myteknusere brukte HR-analyse for å avdekke hva som var det egentlige problemet.

  Les mer
  Dnv Gl Thumb
 • HR-analyse som gir beslutningsgrunnlag

  HR skal bli mer analytiske i sin tilnærming og sitt bidrag til virksomhetene og analytiske kapasiteter kreves i større grad nå enn før. Norsk Hydro er en av virksomhetene som har kommet langt i sitt analysearbeid, her deler de noen av suksessfaktorene som gjør at de lykkes.

  Les mer
  Hydro Ill Bilde Flickr Toppbanner
 • David Greens 16 ingredienser for vellykket HR-analyse

  Hva skal til for å lykkes med HR-analyse? David Green har filtrert det han har lært av å snakke med hundrevis av virksomheter, og avdekket 16 viktige «ingredienser» for suksess.

  Les mer
  David Green Thumb
 • Takeaways fra konferansen HR Analyser 2017

  HR Norges konferanse HR Analyser ble arrangert for fjerde gang med rundt 100 fornøyde tilhørere. Disse fikk med seg de viktigste trendene innen analysefeltet, fulgt av gode case for å lære hvordan man kan gjøre dette i egen virksomhet.

  Les mer
  HR-akademiet-HR-Analyse