Artikler med taggen "HR Forum" ( 11 treff )

 • Ni dyder og regler for tydelig, inspirerende ledelse

  Å være regissør er å lede mange sterke faggrupper fram mot en ambisiøs premiere. Deadline er udiskutabel og resultatet blir vurdert strengt og offentlig av presse og fagmiljø. Som regissør er du aldri bedre enn ditt siste prosjekt, gode resultater er en forutsetning for å få neste jobb.

  Les mer
 • Arkiv

  Milads valg - død eller fantastisk?

  - Jeg har ingen foiler. Ingen papirer. Men jeg gjør det en leder må gjøre i dag: snakke fra hjertet.

  Les mer
 • Arkiv

  Født sånn eller blitt sånn? Lederskap, gener og miljø

  Et av de evige spørsmålene i ledelseslitteraturen er: "Blir ledere født sånn, eller utvikler de seg til ledere underveis?" En av de som har best faglig ballast for å gi et svar er professor Dag Olav Hessen.

  Les mer
 • P&L: PersonalForum blir HR Forum

  «PersonalForum har i mange år vært den årlige møteplassen for alle som er opptatt av HR», skriver bladet Personal og Ledelse. «Fra og med i år får konferansen nytt navn: HR Forum.»

  Les mer
 • HR Forum 2014 i tekst, bilder og video

  HR Forum 2014 er over. Overgangen fra PersonalForum til HR Forum gikk som en drøm, og tilbakemeldingene fra de mer enn 500 deltagerne som kom til Scandic Fornebu den 5. og 6. november var overveldende.

  Les mer
  hrf14-paneldebatt
 • Silvija Seres: — Vi trenger flere som Elon Musk i politikken

  Vi går mot et samfunn hvor en minoritet arbeidstakere blir super-attraktive, mens den store majoriteten blir mer og mer irrelevante. Silvija Seres er opptatt av hvordan Norge kan bevare sine unike fortrinn i en slik fremtid.

  Les mer
  Silvija Seres Thumb
 • Gjør deg klar til HR Forum 2016 – forbered deg på fremtiden

  Vi gir deg de siste trendene, fantastiske foredrag og unike nettverksmuligheter. Den røde tråden i år vil kretse rundt nye arbeidsformer, ledelse i den digitale tidsalder, smidige organisasjoner og fremtidens arbeidsliv. Skal din virksomhet lykkes i fremtiden må organisasjonen ha endringsevne, smartness og høy fart.

  Les mer
  Hr Forum 2016
 • Digitaliseringens største pådriver - og offer?

  «Jeg tror Telenor er konkurs om ti år», sa Øystein Stray Spetalen til E24 i april. «Han var for raus», beroliget konsernsjef Sigve Brekke de ansatte. «Hvis vi ikke endrer oss kontinuerlig er vi konkurs om bare fem år.»

  Les mer
  Berit Svendsen 20160823 Thumb
 • De fire barriérene for samarbeid

  «Samarbeid» er i de fleste HR-folks ører et udelt positivt ord. Men kan det bli for mye samarbeid? Stadig flere kritiske røster antyder det. En av dem er Emmanuel Gobillot.

  Les mer
 • Gjør deg klar for HR Forum 2018

  Det kommer flere verdensstjerner til HR Forum i år. Her får du innblikk i hvem noen av disse er og hva de skal snakke om. Foredragsholderne er som alltid håndplukket for best å dekke de aktuelle temaene som er valgt til årets konferanse.

  Les mer
  Hrf 2018 Artikkel
 • Utvikling av ansatte i en høyteknologisk fremtid

  Noen sier at kunstig intelligens (AI) blir den siste teknologien vi mennesker skaper, og at alt annet blir skapt videre av AI. Den vil i alle fall endre arbeidslivet på en måte ingen andre teknologier tidligere har gjort.

  Les mer
  Silvija Seres Hrf