Artikler med taggen "HR Forum 2019" ( 8 treff )

 • Arrangement ( 12 nov - 13 nov )

  HR Forum 2019

  HR Forum er årets nasjonale møteplass for HR og ledere. Du får 25 sesjoner, tre parallelle spor, over 500 deltakere, 30 utstillere og unike muligheter for å nettverke. Vi gir deg to fullspekkede dager med de viktigste temaene og trendene for ledere og utøvere av HR.

  Les mer
  Hr Forum Linked In
 • Ledelse

  Act Like a Leader, Think Like a Leader

  Fikk du ikke med deg foredraget til Herminia Ibarra på HR Forum 2018? Da får du sjansen til å se hennes foredrag "Act Like a Leader, Think Like a Leader" her.

  Les mer
  Herminia Ibarra Nyhetsbrev Video
 • HR Forum 2019 – tid for ledelse

  Som alltid er ledelse et sentralt tema. Det er en kritisk faktor sett i sammenheng med konteksten virksomheter, ledere og medarbeidere står i nå og fremover. Nye former for organisering, kultur og endring gjør at ledere må ha tid til ledelse. Mange rapporterer at de står i skvis.

  Les mer
  Karoline Havard Toppbanner
 • Ledelse

  Nye tanker om lederskap

  Dave Ulrich er en faglig bauta innen HR og ledelse. Ulrich har vært en motor for mange av de endringer HR-disiplinen har gått gjennom. I november kommer denne levende bauten til HR Forum. Gled deg, og her kan du varme opp med svarene på noen spørsmål vi har stilt ham.

  Les mer
  Dave Ulrich Thinkers 50
 • Hvordan skal du tilpasse deg fremtiden når du ikke vet hvilken retning den vil ta?

  Vi lader opp til HR Forum 2019 med noen høydepunkter fra i fjor. Først ute er Herminia Ibarra med foredraget "Act Like a Leader, Think Like a Leader".

  Les mer
  Herminia Ibarra Nyhetsbrev Video
 • Jakten på karrierens søte punkt

  - Jeg tror det er en «sweet spot» i livet, sier James Hewitt. Prestasjonsforskeren bruker kunnskap fra profesjonell lagsykling til å optimalisere egne og andres prestasjoner i arbeidslivet.

  Les mer
  James Hewitt 1850
 • Selskapet hvor alle er ledere

  I det lille, men hurtig voksende Trondheim-selskapet Ducky finnes ingen ledere. Eller omvendt. Alle er ledere. Hvordan det fungerer? Jake Hill forteller.

  Les mer
  Ducky Jake Hill 1850
 • Finn den fine flyten

  Hva skal til for å få den gode flyten? Gjør dykk ned i organisasjonen. Få motforestillingene opp. Og vær obs på tillitsbrister og ledere som hegner for mye om seg og sitt, er blant rådene fra konsernsjef i Schibsted Kristin Skogen Lund.

  Les mer
  Kristin Skogen Lund Toppbanner