Artikler med taggen "HR Forum 2019" ( 18 treff )

 • Ledelse

  Act Like a Leader, Think Like a Leader

  Fikk du ikke med deg foredraget til Herminia Ibarra på HR Forum 2018? Da får du sjansen til å se hennes foredrag "Act Like a Leader, Think Like a Leader" her.

  Les mer
  Herminia Ibarra Nyhetsbrev Video
 • HR Forum 2019 – tid for ledelse

  Som alltid er ledelse et sentralt tema. Det er en kritisk faktor sett i sammenheng med konteksten virksomheter, ledere og medarbeidere står i nå og fremover. Nye former for organisering, kultur og endring gjør at ledere må ha tid til ledelse. Mange rapporterer at de står i skvis.

  Les mer
  Karoline Havard Toppbanner
 • Ledelse

  Nye tanker om lederskap

  Dave Ulrich er en faglig bauta innen HR og ledelse. Ulrich har vært en motor for mange av de endringer HR-disiplinen har gått gjennom. I november kommer denne levende bauten til HR Forum. Gled deg, og her kan du varme opp med svarene på noen spørsmål vi har stilt ham.

  Les mer
  Dave Ulrich Thinkers 50
 • Hvordan skal du tilpasse deg fremtiden når du ikke vet hvilken retning den vil ta?

  Vi lader opp til HR Forum 2019 med noen høydepunkter fra i fjor. Først ute er Herminia Ibarra med foredraget "Act Like a Leader, Think Like a Leader".

  Les mer
  Herminia Ibarra Nyhetsbrev Video
 • Jakten på karrierens søte punkt

  - Jeg tror det er en «sweet spot» i livet, sier James Hewitt. Prestasjonsforskeren bruker kunnskap fra profesjonell lagsykling til å optimalisere egne og andres prestasjoner i arbeidslivet.

  Les mer
  James Hewitt 1850
 • Selskapet hvor alle er ledere

  I det lille, men hurtig voksende Trondheim-selskapet Ducky finnes ingen ledere. Eller omvendt. Alle er ledere. Hvordan det fungerer? Jake Hill forteller.

  Les mer
  Ducky Jake Hill 1850
 • Finn den fine flyten

  Hva skal til for å få den gode flyten? Gjør dykk ned i organisasjonen. Få motforestillingene opp. Og vær obs på tillitsbrister og ledere som hegner for mye om seg og sitt, er blant rådene fra konsernsjef i Schibsted Kristin Skogen Lund.

  Les mer
  Kristin Skogen Lund Toppbanner
 • Menneske + Maskin: Svaret på fremtidens arbeidsutfordringer

  ​Bruk av kunstig intelligens i arbeidslivet har blitt en naturlig del av digitaliseringen. Dette skaper entusiasme hos mange, men også usikkerhet. Det er skrevet mye om at roboter overtar jobbene våre, men egentlig handler det om å forstå mulighetsrommet som ligger i smart bruk av kunstig intelligens og ny teknologi. 

  Les mer
  Kunstig Intelligens 1
 • Endringsledelse backstage

  En ufiltrert historie om endringsreisens mange barrierer og hva som utgjør suksesskriterier når ledere og medarbeidere sammen må endre kurs.

  Les mer
  Lisa Straume Thumb Edited
 • Utnytt ressursene ved å bygge kultur på tvers

  Virksomheter kan ha mye å hente på at folk jobber på tvers og deler på ressursene. Men om organisasjonen består av ulike enheter med hver sin kultur, kan samarbeid være vanskelig. Men ikke umulig. - Å skape kultur på tvers er fullt mulig, sier Helle Øverbye, og illustrerer kultur som en «output» av alt det som skjer i HR.

  Les mer
  Rekruttering 2
 • HR i baksetet: «Er vi snart fremme?»

  Alle som har vært på biltur med barn har hørt spørsmålet tusen ganger: «Er vi snart fremme?» I starten er det forventning i stemmene. Etter hvert kommer utålmodigheten. Og maset. Hva dette har med HR å gjøre? Dave Ulrich forklarer:

  Les mer
  Dave Ulrich Thinkers 50
 • Falske nyheter, forvridd sannhet og faktasjekk

  De siste årene har begrepene «fake news» og «falske nyheter» virkelig fått fotfeste, både internasjonalt og i Norge. Et halvt år etter at vi lanserte faktasjekktjenesten Faktisk.no i 2017, kåret Språkrådet «falske nyheter» til årets ord.

  Les mer
  Falske Nyheter
 • HR som virksomhetens arkitektkontor

  Når folk løftes ut av sine tradisjonelle hierarkier og faste siloer og inn i den ukjente matrisen med agile team, nye metodikker og større frihet, skjer det mye spennende og bra. Men det kan være fort gjort å miste helheten av syne. – Noen må ha rollen som hovedarkitekt, råder NRKs organisasjonsdirektør, Olav Hypher.

  Les mer
  Agile Team
 • Tjenestedesign – nøkkelen til gode opplevelser i arbeidslivet

  De siste 3-4 årene har designtekning og tjenestedesign blitt velkjente begreper hos mange HR-folk. Tjenestedesign blir i større og større grad blant de mest kraftfulle tilnærmingene i HRs verktøykasse for å sikre gode ansattopplevelser i virksomheten. 12. november under HR Forum møter du en av dem som har mest erfaring på feltet i Norge.

  Les mer
  Design Thinkng
 • "Skru på" dine ansatte

  Ledelse som styringsverktøy var opprinnelig til for å maksimere repetisjon og fjerne eksperimentering. Siden endring fremtvinges hyppigere i dag, er det å skape en kultur for agilitet og innovasjon en høyt prioritert lederutfordring nå. Men mange virksomheter feiler, ettersom disse styrings- og lederpraksisene slår av de delene av hjernen som skaper nysgjerrighet, kreativitet og entusiasme.

  Les mer
  Dan Cable2
 • Organisasjonsutvikling

  Slik skaper du tilstrekkelig flyt i organisasjoner

  Gikk du glipp av Kristin Skogen Lunds foredrag på HR Forum 2019 hvor hun snakket om arbeids og organisasjonsformer? Nå får du nå mulighetten til å se dette her.

  Les mer
  Kristin Skogen Lund Video
 • Slår tilliten vår sprekker?

  Verden polariseres, institusjonene svikter og mange søker tilflukt i ekkokamrene sine. Makt forskyves, noen føler seg truet og midt oppe i dette skal vi bli agile, smidige, dele informasjon, jobbe sømløst og agilt. Hva skjer med tilliten midt oppe i alt dette? Holder lovgivningen følge? Og klarer HR å gjøre sitt for at alle trekker i samme retning? Her er Even Bolstad sin åpning av HR Forum 2019

  Les mer
  Even Video Nyhetsbrev Ny
 • Organisasjonsutvikling

  HR rigget for fremtiden

  Gikk du glipp av Olav Hypher sitt foredrag på HR Forum 2019 der han snakket om hvordan NRK rigger HR for fremtiden, da kan du se dette her.

  Les mer
  Olav Hypher Video