Artikler med taggen "HR Lønnsrapport 2018" ( 5 treff )

 • Lønn

  HR Lønnsrapport 2018 kommer i mars

  I samarbeid med Korn Ferry Hay Group har vi gleden til å lansere årets HR Lønnsrapport den 21. mars, for tolvte året på rad. Rapporten bør leses av enhver som har ansvar over lønnsfastsettelsen sin virksomhet eller jobber innen HR.

  Les mer
  Lonnsrapport 2018 Toppbilde
 • Arrangement ( 2 mai )

  Presentasjon av HR Lønnsrapport 2018, Bergen

  Korn Ferry Hay Group besitter en av verdens største lønnsdatabaser og har i samarbeid med HR Norge utviklet en omfattende lønnsrapport i mange år. Vi har nå for første gang gleden til å invitere til et eksklusivt medlemsmøte hvor vi skal presentere årets funn, lønnsutvikling og trender i arbeidsmarkedet.

  Les mer
  Forside Lonnsrapport 2018
 • Arrangement ( 22 mars )

  Lansering av HR Lønnsrapport 2018, Stavanger

  Lønnsoppgjøret er like om hjørnet. Korn Ferry Hay Group besitter en av verdens største lønnsdatabaser og i samarbeid med HR Norge har de, i mange år, utviklet en omfattende lønnsrapport. Vi har nå for første gang gleden av å invitere til et eksklusivt medlemsmøte. Her skal vi presentere årets funn, lønnsutviklingen og trender i arbeidsmarkedet.

  Les mer
 • Rapporter - omtale

  HR Lønnsrapport 2018

  Nå lanseres HR Lønnsrapport 2018. Årets rapport har som utgangspunkt lønnsdata fra nesten 1200 HR-stillinger i privat sektor, med oppdatert informasjon om hvordan disse avlønnes.

  Les mer
  Lonnsrapport 2018 Toppbilde
 • Løgn, statistikk og lønnssystem

  Det er tre typer av løgn – løgn, fordømt løgn og statistikk, sa statsminister Benjamin Disraeli. Likevel bør HR omfavne bruk av statistikk. Vel og merke så lenge statistikken er god og brukes på en fornuftig og målrettet måte. Og det er slett ikke alltid tilfelle. En del statistikk er mer eller mindre ubrukelig og bruken er ofte ukritisk.

  Les mer
  Lonnsrapport 2018 Toppbilde