Artikler med taggen "HR Norge" ( 29 treff )

 • ​Fra IT-sjef til HR Norges styre

  Ole-Kristian Tangen ble 22. april valgt inn som varamedlem i styret i HR Norge. Ulikt de fleste av sine forgjengere og samtidige kommer Tangen fra IT, ikke HR.

  Les mer
  Ole-Kristian-Tangen 1850w
 • Her er HR Norges 10 på topp 2015

  I løpet av året har HR Norge publisert hundrevis av fagartikler, intervjuer, debattinnlegg og etter hvert stadig flere videoer. Statistikken vår viser hvilke artikler du og dine medlesere mener var de mest lesverdige. Vi åpner en ny artikkelgave fra 2015 hver dag i 10 dager. Den mest leste får du her på denne siden den 17. desember. Etter det er det: God jul!

  Les mer
  gave-hrn-ti-topp thumb
 • Oppstart av nye HR-nettverk i 2016

  HR Norge starter opp nye nettverksgrupper. Ved å delta i HR-nettverk får du unike muligheter for kompetanseutvikling og problemløsning i den praktiske jobbhverdagen din.

  Les mer
  Forsidebilde Alle Nettverk Toppbanner
 • Hvorfor er vi medlemmer i organisasjoner?

  HR Norge er sentral medlemsorganisasjon for fagområdet HR og ledelse med både virksomhets- og individuelle medlemskap. Medlemskap i HR Norge gir våre medlemmer tilgang til en kompetansebase som hjelper dem å «navigere» i strømmen av faglig informasjon. Vi ser daglig at både våre store og små virksomhetsmedlemmer har stor nytte av å være del av et stort faglig HR-nettverk som oss.

  Les mer
  Puslespill Nyhetsbrev
 • DN: Går glipp av de beste

  Even Bolstad fra HR Norge og Alisdair Munro i Virke signerte en felles kronikk fra de to organisasjonene som tar opp skadevirkninger ved offentliggjøring av offentlige søkerlister.

  Les mer
  20160524 Dn Kronikk Går Glipp Av De Beste Thumb
 • Vestnorsk Personalforum og HR Norge vil slå seg sammen.

  Norges nest største by har savnet et slagkraftig miljø innenfor human resource (HR). Det vil HR Norge og Vestnorsk Personalforum (VPF) gjøre noe med. Tirsdag kunngjorde de intensjonsavtale om å slå seg sammen.

  Les mer
  Even Bente
 • HR Norge, Virke og Lederne foreslår prøveprosjekt knyttet til åpne søkerlister

  HR Norge, Virke og Lederne har utformet et felles høringssvar i anledning regjeringens evaluering av offentlighetsloven. Formålet bak alliansen mellom de tre organisasjonene er å få regjeringen på gli i spørsmålet om alternativer til dagens krav til åpne søkerlister i offentlig sektor. Konkret utfordrer de kommunal- og moderniseringsminister Jan-Tore Sanner til å igangsette prøveprosjekter med utvidet adgang til å unnta søkere fra å stå oppført på de offentlige søkerlistene.

  Les mer
  Horingssvar Thumb Bilder Logo
 • Kapital: Vil hemmeligholde søkerlister

  Presseforbundets jurist Kristine Foss er bekymret over at stat og kommune omgår loven når de bruker lederrekrutteringsfirmaer. Alle som blir vurdert til stillingen må inngå i en offentlig søkerliste, mener hun, ifølge Kapital.

  Les mer
  20160602 Kapital Vil Hemmeligstemple Søkerlister Thumb
 • Ikke medlem? Nå får du alle fordelene til halv pris ut året

  Dagens arbeidsliv er dynamisk og til tider krevende - spesielt med tanke på omstillinger, digitalisering og effektivisering både i privat og offentlig sektor. Ny forskning, endring i lovverk og praksis kommer i rask rekkefølge, og for mange er det utfordrende å følge med i informasjonsstrømmen. HR Norge samler inn og formidler relevant informasjon, og gjennom medlemskap hos oss kan vi hjelpe deg på veien.

  Les mer
  Krysskulturell
 • Gjør deg kjent med medlemsfordelene dine

  Dagens arbeidsliv er dynamisk og til tider krevende - spesielt med tanke på omstillinger, digitalisering og effektivisering både i privat og offentlig sektor. Ny forskning, endring i lovverk og praksis kommer i rask rekkefølge, og for mange er det utfordrende å følge med i informasjonsstrømmen. HR Norge samler inn og formidler relevant informasjon, og gjennom ditt medlemskap hos oss hjelper vi deg på veien.

  Les mer
  Puslespill
 • Styreleder Tove Selnes: Velkommen til årsmøte i HR Norge

  24. april er det årsmøte i HR Norge. Styreleder Tove Selnes ønsker velkommen.

  Les mer
  Tove Selnes Toppbanner
 • Kursnyheter høsten 2017

  HR Norge har utviklet nye kurs med oppstart etter sommeren. Kursene er behovsstyrt etter dialog vi har hatt med medlemmene våre. Kursene er basert på kjerneområder i HR-faget og er ment å bygge et solid fundament i utøvelsen av HR-faget.

  Les mer
  Puslespill Facebook
 • Dagens Perspektiv: – Erna kommer til å oppleve mer motstand

  Nå kan det bli enda mer støy på arbeidslivsområdet enn dersom Ap hadde vunnet valget, hevder HR Norge-sjef Even Bolstad.

  Les mer
  2017 12 09 Dagens Perspektiv Erna Møter Motstand Toppbanner
 • Ledernytt: Slik blir oppsigelsen enklere for alle parter

  Sitter du i den ubehagelige situasjonen hvor oppsigelse er et faktum?

  Les mer
  2017 26 09 Ledernytt Oppsigelse Skjerdump
 • Hva kan du som medlem forvente av HR Norge fremover?

  HR Norge satser i utvalgte regioner. Mer skal tilbys digitalt og mange flere skal få tilgang til alt som utvikles og publiseres for medlemmer på nettsidene. I tillegg skal vi bli tydeligere i samfunnsdebatten. I bunn av alt ligger det at vi skal vi forbedre oss på områder medlemmene kjenner oss fra før og hvor vi allerede er gode.

  Les mer
  Puslespill Nyhetsbrev
 • HR Norge starter regionforening på Nordvestlandet

  Sykkylven, Molde, Ålesund, Åndalsnes, Nordfjord, Kristiansund, Ørsta – Sunndalsøra, Volda og Hellesylt: Nå kommer vi! 7. mars inviterer HR Norge til åpent medlemsmøte i Ålesund. Rett etter HR-faglig påfyll stifter vi HR Norge Nord-Vest. Alle interesserte – medlemmer som ikke-medlemmer – inviteres til møtet.

  Les mer
  Kart Nordvest
 • HR Norge medlemsnytt: Vi åpner opp og gir mer nytte til flere i virksomhetene

  HR Norges viktigste oppgave er å levere relevant og fremtidsrettet kompetanse til medlemmene – derfor ønsker vi å gi mer nytte til flere i virksomhetene. Nå får alle i virksomheter med medlemskap tilgang til alle medlemsfordelene i HR Norge.

  Les mer
  Employer Braning
 • Arrangement ( 24 mai )

  Welcome to the Nordic HR Summit 2018!

  Nordic HR Summit is an annual summit rotating between the Nordic countries and organized in collaboration with all the Nordic HR associations.

  Les mer
 • HR Norge Rogaland ny arena for ledelse og human resources

  Rogaland Personalforum (RPF) og HR Norge går sammen og etablerer HR Norge Rogaland. Med det har regionen fått en ny spennende arena for alle som jobber med ledelse, HR eller kompetanseutvikling.

  Les mer
  Styre 2018 Toppbanner
 • HR Norge Nordvest stiftet

  HR Norge vokser. Onsdag 7. mars 2018 ble HR Norge Nordvest offisielt stiftet. Mer enn 50 personer møtte på stiftelsesmøtet i Ålesund.

  Les mer
  Kart Nordvest
 • HR Norges Årsmøte 2018

  #MeToo, Omstilling, TV2 – og for øvrig et meget godt år for HR Norge

  Les mer
  Puslespill Facebook
 • Høy kvalitet, høyt antall deltakere og gode evalueringer preget 2017

  - 2017 går inn i historien som et av de mest vellykkede årene i HR Norge sin historie, sa daglig leder Even Bolstad da han oppsummerte på HR Norge sitt årsmøte denne uken. Aldri før har så mange fått så mye bra fra HR Norge.

  Les mer
  Rsmote Artikkel 2018
 • HR Norges HR-profiler

  Samya Halim (31) leder 200 oljearbeidere: — «Annerledes» er livet mitt i et nøtteskall

  – Jeg har aldri vært med i et styre før, så dette blir nytt for meg, forteller HR Norges nye styremedlem Samya Halim. Samya er ikke norsk, hun er ung, hun er kvinne. Mangfold helt etter boka, altså. Dessuten er hun sjefen til 200 av de tøffeste folka i olja. Her er månedens HR-profil.

  Les mer
  Samya Halim Oppslag 3
 • Arrangement ( 16 okt )

  Når jobben ryker – hvem ryker med den?

  Åpent møte med lansering av ALX Høst 2018: Stemmer oppfatningen «folk flest» har om egen mulighet for å få jobb med hva virksomhetene opplever?

  Les mer
  Haraldogeven Fb
 • HR Norge 2018: En sulten, sprek 60 åring

  Fjoråret var et av de beste i HR Norge noensinne – kanskje det beste, sier daglig leder Even Bolstad før årsmøtet 25. april. Aldri har HR Norge levert så mye til så mange og med så høy kvalitet som i 2018. HR Norge har god økonomi og investerer i teknologi, tilbud og organisasjon. Vi er rett og slett stolte over resultatene i jubileumsåret vårt, sier han.

  Les mer
  Hrn Ansatte 2019
 • Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

  Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

  Les mer
  Sbdl 2 2019
 • Tips til hvordan du kan bruke medlemsfordelene dine

  Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du tilgang til et stort HR-nettverk, kompetansepåfyll, råd og hjelp når du trenger det. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt aktivt.

  Les mer
  Bli Medlem 2
 • Bli med i Norges største HR-nettverk

  Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du råd og hjelp når du trenger det, kan øke kompetansen din og vi hjelper deg med å sette de riktige temaene på dagsordenen. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

  Les mer
  Prestasjonsledelse
 • HR Norge på nye plattformer – årsmøter, konferanser og kurs utsettes

  Hele Norge stiller opp i dugnaden for å begrense skaden av Korona. Det betyr selvsagt også at det ikke blir fysiske møteplasser i HR Norge-regi i tiden fremover. Til gjengjeld satser vi på å levere nytte gjennom medlemsmøter på web, webcasts, webkonferanser og selvsagt som alltid medlemsrådgivning på e-post og telefon.

  Les mer
  Webcast Thumb