Artikler med taggen "HR Norge Vest" ( 4 treff )

 • Samler kreftene for Vestlandets arbeidsliv

  Bergen / Oslo (24.02.17) – Arbeidslivet er i stor forandring. Nedbemanning, omorganisering og digitalisering er bare tre av stikkordene for endringene som skjer. I alt dette har en ofte undervurdert kollega en viktig rolle: HR-sjefen. Nå får hun sin egen organisasjon i vest.

  Les mer
  Hrn Vest Styret
 • Vår kvinne i Bergen: HR Norge Vest er i gang

  ​HR Norge har etablert en lokalavdeling i Bergen. Kathleen Offman Mathisen er valgt som første styreleder i organisasjonen. – Dette er en viktig strategisk satsning for oss, sier daglig leder Even Bolstad i HR Norge.

  Les mer
  Kathleen Offman Mathisen Thumb
 • BA: Advarer mot likegyldighet

  Styreleder i HR Norge Vest, Kathleen Mathisen, advarer mot likegyldighet til digitaliseringen. Organisasjonen ønsker å være en pådriver for at regionens næringsliv skal bli bedre digitalt rustet, sier hun i et intervju med Bergensavisen (BA).

  Les mer
  2017 02 23 Ba Hr Norge Vest
 • Arrangement ( 19 okt )

  Hvordan kommunisere for å oppnå gode resultater? (Fulltegnet m/venteliste)

  HR Norge Vest inviterer til sitt første medlemsmøte i Bergen. Dagens tema er resultatoppnåelse gjennom kommunikasjon. Du vil få møte styret i HR Norge Vest, høre om planene videre og mulighet for å gi dine innspill til utviklingen videre. Møtet er gratis og åpent for alle.

  Les mer