Artikler med taggen "HR Tech" ( 16 treff )

 • Lønn

  — Bruker du ikke HR-systemet, vet du heller ikke hva som foregår i organisasjonen

  — Vi har frigjort utrolig mye tid til å jobbe med strategisk HR i stedet for administrasjon, forteller HR-direktør Live Leer i Opera Software. Selskapet kastet ut sitt gamle system ved årsskiftet, og fikk et nytt hvor medarbeiderne i stedet fristes til å logge seg inn. — Ellers vet de ikke hva som foregår, sier hun.

  Les mer
  live-leer-1
 • Håndtering og bruk av ansattes master data

  Muligheten til å ha tilgang til nøyaktig og oppdatert informasjon om de ansatte er nødvendig for HR og forretningsenhetene de støtter. Bruksområder, kompleksitet og nytteverdi av ansattes masterdata har økt de senere år. På HR Tech konferansen i februar kan du høre om hvordan Wallenius Wilhelmsen Logistics håndterer dette.

  Les mer
  technologysolutions-compressed-50
 • Medarbeiderundersøkelser som funker – 2 ganger i uken

  Når virksomheter er i konstant endring er det fullstendig ineffektivt å kjøre medarbeider-undersøkelser en gang i året. Hva om du i stedet tar pulsen på organisasjonen og får umiddelbare svar to ganger i uken? Med smart bruk av HR-teknologi gjør Spotify nettopp dette.

  Les mer
  Mearbeidersamtaler tech
 • Spillifisering: La dine ansatte leke seg til læring (på fritiden?)

  Kan dataspill erstatte læreren? Mye tyder på det. Når disiplin og viljestyrke byttes med engasjement og glede lærer vi både bedre og raskere. Funcom-gründer Gaute Godager forteller hvorfor og hvordan.

  Les mer
  Gaute Godager Thumb
 • Storebror ansetter deg

  Hva om HR-systemet ditt sa at «siden du ansatte denne søkeren, tror jeg at du liker disse også», og presenterte en fristende liste av talenter? Det kommer snart, til en skjerm veldig nær deg, skal vi tro Martin Jonassen, en ekspert på HR-systemer.

  Les mer
  Storebror Rekrutterer I Stock 138076327 Thumb
 • Snart får HR-systemet ditt kunstig intelligens

  HR-analyse og «Big Data» er «so last year». I tiden fremover er det et annet begrep du må venne deg til om du skal holde deg oppdatert innen HR-teknologi: Kognitiv HR.

  Les mer
  Ai Meets Hr Thumb
 • ​HR-systemet transformerer Ifs HR

  For to år siden hadde If et stort antall ulike HR-systemer. Hanne Sætherø har ledet arbeidet med å integrere alt til ett system. Det har gjort hverdagen enklere for HR, og også, som en bonus, vært en endringsdriver for hele selskapet.

  Les mer
  Hr Tech Presentasjon If Skadeforsikring Redigert
 • Teknologisk innovasjon går raskere enn noen sinne, men hvor går fremtiden?

  Rask innovasjon og økt bruk av teknologier som kunstig intelligens, automatisering og roboter på arbeidsplassen vil tvinge frem behov for ny kompetanse og nye arbeidsmetoder. Hvordan kan vi forstå fremtidens arbeidsplasser og samtidig styrke menneskets rolle?

  Les mer
  Hender Menneske Robot
 • Digitaliseringskonsulentene som tok sin egen medisin

  Selskapet QVARTZ er en raskt voksende utfordrer til selskap som McKinsey og Boston Consulting Group. De gir blant annet råd om digitalisering. Det siste året har de smakt egen digitalmedisin i et prosjekt ledet av HR.

  Les mer
  Elise Langeroed Thumb Edited
 • DNV GLs «Big Bang»

  10-9-8-7, telte Guttorm Andresen ned. Rundt ham var det mange spente ansikter. Stedet var DNV GLs hovedkontor på Høvik utenfor Oslo. 3-2-1 … så et klikk med musa. Partner II, selskapets nye HR-system, var på lufta for alle de 13.000 ansatte i 80 land.

  Les mer
  Guttorm Andresen Dnv Big Bang
 • Seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på

  Den digitale transformasjonen har allerede snudd spillereglene på hodet for virksomheter, ledere og medarbeidere. I denne videoen kan du høre om hvilke ferdigheter som trengs og hva som er viktig innen kompetanseledelse i fremtiden.

  Les mer
  Jenny Dareborn Nyhetsbrev 3 Jpg
 • Barry Flack: — Slutt å snakk om fremtidens arbeidsliv. Det er her nå

  - Vi små slutte å snakke om «arbeidslivet i fremtiden», sier Barry Flack, en av verdens mest innflytelsesrike personer innen HR-teknologi. - Vi må slutte å snakke om fremtiden. Fremtiden er her nå.

  Les mer
  Barry Flack Hvit 1850 Ny
 • Slik bidro HR til Microsofts digitale transformasjon

  Da Satya Nadella overtok som toppleder i Microsoft i 2014 observerte han at «there´s something missing in Microsoft´s soul. Empathy». Mye har endret seg siden da. Ulrika Jonsson har vært en av pådriverne for gigantens transformasjon

  Les mer
  Ulrika Jonsson Microsoft 1850
 • HR teknologi

  Nytt HR-system? Gode råd i anskaffelsesprosessen

  HR Norge og DevoTeam har i 2019 lansert et samarbeid om den omfangsrike rapporten HCM systems in Norway. I dette foredraget fra medlemsmøtet Digitale verktøy for HR gir Tom deg et knippe gode retningslinjer for å lykkes når du trenger nytt HR-system.

  Les mer
  Tom Olberg Thumb Video
 • HR teknologi

  Building people capabilities in the digital age

  Læring og utvikling er nøkkelen til å lykkes i det 21. århundret. Vi inviterte en av Europas ledende praktikere på feltet, Professor Nick van Dam, til et interaktivt møte for å gi oss det siste av trender og ledende praksis innen læring og utvikling. Gikk du glipp av medlemsmøtet kan du se det her.

  Les mer
  Nick Van Dam Video Thumb
 • HR teknologi

  Roboter – og jobbene vi elsker å hate

  Når vi tenker på arbeid gjør vi det ofte innenfor rammen av yrkene vi har. Du er en programmerer, en konsulent eller en advokat. Men når vi definerer oss selv med utgangspunkt i bestemte jobber gjør vi det unødvendig vanskelig å endre oss i takt med at arbeidet gjør det. Samtidig blir ny teknologi, som kunstig intelligens og roboter, mer truende enn de trenger å være.

  Les mer
  Robot Vanne Blomster