Artikler med taggen "HR Tech 2019" ( 7 treff )

 • Seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på

  Den digitale transformasjonen har allerede snudd spillereglene på hodet for virksomheter, ledere og medarbeidere. I denne videoen kan du høre om hvilke ferdigheter som trengs og hva som er viktig innen kompetanseledelse i fremtiden.

  Les mer
  Jenny Dareborn Nyhetsbrev 3 Jpg
 • Barry Flack: — Slutt å snakk om fremtidens arbeidsliv. Det er her nå

  - Vi små slutte å snakke om «arbeidslivet i fremtiden», sier Barry Flack, en av verdens mest innflytelsesrike personer innen HR-teknologi. - Vi må slutte å snakke om fremtiden. Fremtiden er her nå.

  Les mer
  Barry Flack Hvit 1850 Ny
 • Slik bidro HR til Microsofts digitale transformasjon

  Da Satya Nadella overtok som toppleder i Microsoft i 2014 observerte han at «there´s something missing in Microsoft´s soul. Empathy». Mye har endret seg siden da. Ulrika Jonsson har vært en av pådriverne for gigantens transformasjon

  Les mer
  Ulrika Jonsson Microsoft 1850
 • Sannhetens øyeblikk for HR

  — Når jeg går inn i en HR-avdeling i dag er det som å komme inn i et antikvariat, spissformulerer Peter Hinssen. — Totalt ikke datadrevet.

  Les mer
  Peter Hinssen Topbanner
 • 3 områder AI kan forbedre i HR

  Har kunstig intelligens en plass i HR-avdelingen? — Absolutt, sier Nigel Guenole. Den kvantitative psykologen peker ut 3 av mange HR-felt hvor kunstig intelligens kan gjøre jobben bedre enn naturlig intelligens.

  Les mer
  Digitalisering Dame
 • HR teknologi

  Dette lærte vi på HR Tech 2019

  Ny teknologi er i ferd med å få solid fotfeste, også innen HR. Det finnes løsninger for rekruttering, lederstøtte, kompetanseutvikling og mye mer. I tillegg får vi teknologidrevet kunnskap der vi er, når vi trenger det, gjennom ressurser fra apper, YouTube, TED og de beste universitetene i verden over MOOCs.

  Les mer
  Hr Tech Artikkel Thumb
 • HR teknologi

  Hvordan forberede din virksomhet for fremtiden

  De radikale ideene og konseptene som fokuserer på dagen etter morgendagen er de som forandrer selskaper, industrier og den verdenen vi lever i. Gikk du glipp av Peter Hinssen på HR Tech 2019 får du muligheten til å se og høre han her.

  Les mer
  Peter Hinssen Video