Artikler med taggen "HR Tech 2019" ( 8 treff )

 • Seks måter å forme fremtidens arbeidsplasser på

  Den digitale transformasjonen har allerede snudd spillereglene på hodet for virksomheter, ledere og medarbeidere. I denne videoen kan du høre om hvilke ferdigheter som trengs og hva som er viktig innen kompetanseledelse i fremtiden.

  Les mer
  Jenny Dareborn Nyhetsbrev 3 Jpg
 • Barry Flack: — Slutt å snakk om fremtidens arbeidsliv. Det er her nå

  - Vi små slutte å snakke om «arbeidslivet i fremtiden», sier Barry Flack, en av verdens mest innflytelsesrike personer innen HR-teknologi. - Vi må slutte å snakke om fremtiden. Fremtiden er her nå.

  Les mer
  Barry Flack Hvit 1850 Ny
 • Slik bidro HR til Microsofts digitale transformasjon

  Da Satya Nadella overtok som toppleder i Microsoft i 2014 observerte han at «there´s something missing in Microsoft´s soul. Empathy». Mye har endret seg siden da. Ulrika Jonsson har vært en av pådriverne for gigantens transformasjon

  Les mer
  Ulrika Jonsson Microsoft 1850
 • Sannhetens øyeblikk for HR

  — Når jeg går inn i en HR-avdeling i dag er det som å komme inn i et antikvariat, spissformulerer Peter Hinssen. — Totalt ikke datadrevet.

  Les mer
  Peter Hinssen Topbanner
 • Siri konverterte 14 bankfolk til data scientists

  DNB gjorde et eksperiment: De ville se om det var mulig å konvertere «vanlig dødelige» bankfolk til data scientists. Det var mulig. Siri Langangen forteller.

  Les mer
  Siri Langangen Thumb
 • 3 områder AI kan forbedre i HR

  Har kunstig intelligens en plass i HR-avdelingen? — Absolutt, sier Nigel Guenole. Den kvantitative psykologen peker ut 3 av mange HR-felt hvor kunstig intelligens kan gjøre jobben bedre enn naturlig intelligens.

  Les mer
  Digitalisering Dame
 • Kompetanseutvikling

  Det store kompetanseløftet i DNB: Hva gjør vi?

  Siri Langangen leder DNBs kompetanseutviklingsmiljø og har lang erfaring innen HR. Hun har i løpet av den siste tiden jobbet med å transformere internopplæringen. Ny teknologi og innovative løsninger er sentrale elementer for å realisere ambisjonen om et kompetanseløft i hele organisasjonen. Gikk du glipp av foredraget hennes på HR Tech 2019 kan du se og høre dette her.

  Les mer
  Siri Langangen Video
 • HR teknologi

  Dette lærte vi på HR Tech 2019

  Ny teknologi er i ferd med å få solid fotfeste, også innen HR. Det finnes løsninger for rekruttering, lederstøtte, kompetanseutvikling og mye mer. I tillegg får vi teknologidrevet kunnskap der vi er, når vi trenger det, gjennom ressurser fra apper, YouTube, TED og de beste universitetene i verden over MOOCs.

  Les mer
  Hr Tech Artikkel Thumb