Artikler med taggen "HR Undersøkelsen 2017" ( 5 treff )

 • Presentasjon av funn fra HR-undersøkelsen 2017

  Over lengre tid har det i mediene og ulike fagtidsskrift vært skrevet mye om hvordan fremtidige trender i det nye arbeidslivet kan påvirke det norske arbeidslivet på både kort og lengre sikt. Mange av organisasjonene som svarte på årets undersøkelse rapporterer at trendene gjør seg gjeldende allerede i dag.

  Les mer
  Roboter Holder Jordklode
 • HR undersøkelsen 2017: Gigsterne kommer - løsere tilknytingsformer vinner innpass

  «Først kommer praksis. Så kommer ingenting. Så kommer fortsatt ingenting. Så kommer lover, reguleringer, avtaler og annet», sa professor Bente Løwendahl på BI. Det gjelder også løsere tilknytningsformer i arbeidslivet. Nordiske virksomheter har samme behov og ser samme muligheter som i andre land, men noen i større grad enn andre. Det viser funn fra HR Undersøkelsen 2017 som lanseres neste uke.

  Les mer
  Hru 2017
 • HR-undersøkelsen

  Lansering HR-undersøkelsen 2017- HR’s syn på fremtidige organisatoriske utfordringer og muligheter

  I de siste årene har mange gått fra å prate om den raske teknologiske utviklingen til å gjøre noe med det. Det har dukket opp nye buzzwords, og pressen er full av artikler som enten svartmaler eller rosemaler «fremtidens arbeidsliv». Får vi det enklere? Blir arbeidsplasser borte? Og kommer dette til å skje brått og voldsomt eller mer jevnt og trutt?

  Les mer
  Hr Undersøkelsen 2017 Toppbanner1
 • EAPM Newsletter: The impact of digitalization

  "There is some good news, and some less good news." EAPM (European Association for People Management) publiserte fredag sitt nyhetsbrev for desember.

  Les mer
 • Kompetanseutvikling

  Kompetanseutvikling – behov, forventning og handling

  Digitalisering, jobbautomatisering og endringer i ansattes forventninger er sentrale spørsmål som svært mange virksomheter i både privat og offentlig sektor står overfor. Hva betyr dette og hvordan skal vi håndtere det?

  Les mer
  Nordmenn Utakt Robot Thumb