Artikler med taggen "HR-kompetanser" ( 4 treff )

 • Verdenslansering: HR Norge presenterer Dave Ulrichs nye HR kompetansemodell

  ​I 2012 skulle du være en troverdig aktivist. I år skal du også være en paradoksnavigatør. RBLs syvende Human Resource Competency Study er rett rundt hjørnet, og HR Norges medlemmer er blant de første som får ta del i funnene. ​

  Les mer
  hrcs-thumb
 • Her er HR Competency Study 2015

  HR Norges medlemmer er blant de første som får ta del i funnene i RBL og Dave Ulrichs syvende Human Resource Competency Study, Gikk du glipp av det direktesendte medlemsmøtet? Du kan se opptaket og laste ned presentasjonen her.

  Les mer
  HRCS 2015-10-30 thumb
 • Strategisk HR

  Dave Ulrich og RBL presenterer: HR Competency Study - 7. runde

  Disse 10 videoene gir deg en grundig innføring i funnene og konklusjonene fra den syvende runden av RBL og Dave Ulrichs HR Competency Study. Ulrich kommer på HR Forum 2019 for å snakke om "The Impact of HR Competencies and HR Department Activities on Value Creation".

  Les mer
  dave-ulrich-youtube-front
 • Kompetanseutvikling

  Hva sier trendene om HR-kompetanser?

  Det er langt færre rapporter som ser på HR-kompetanser over tid enn antallet rapporter som ser på HR-utfordringer. Men det finnes noen rapporter som har observert utviklingen innenfor HR-kompetanser over mange år nå, og som sier oss noe om hva som foregår like under vår egen nese.

  Les mer
  Hr Kompetanser