Artikler med taggen "HR-konferansen for offentlig sektor 2020" ( 6 treff )

 • Arbeidsmiljø

  Varsling av kritikkverdige forhold

  Fra 1. januar 2020 kommer det nye regler for varsling av kritikkverdige forhold på arbeidsplassen. Varsling er viktig og vanskelig og noen steder skjer varsling i for liten grad mens det i andre sammenhenger blir misbrukt.

  Les mer
  Fotspor
 • - Kan vi forvente at offentlig sektor blir smidig og smart?

  - Det er nødvendig, men fullt mulig, mener Vegard Kolbjørnsrud. For selv om offentlig forvaltning er designet for stabilitet og forutsigbarhet, har sektoren også noen egenskaper som er avgjørende for å lykkes med smidig organisering.

  Les mer
  Strategisk Hrwebstrl
 • Bufdir droppet det tradisjonelle søknadsbrevet

  – Vi opplever at vi får mer objektive og effektive prosesser, hevder HR-direktør Tone Andersson Torske.

  Les mer
  Cv Toppbanner
 • Få motstanden på bordet så tidlig som mulig

  Barrierer mot forandring er naturlig, og kan være bra og sunt for enhver endringsprosess. – Det viktigste er å få motstanden fram så fort som mulig, for den forsvinner ikke om den ikke blir respektert og håndtert, råder Fanny Duckert.

  Les mer
  Motstand
 • Organisasjonsutvikling

  Hvordan designe smidige og smarte organisasjoner?

  Kravene til innovasjon, fleksibilitet og tilpasningsevne øker. For å takle det, må organisasjonen være både smart og smidig. Mange forsøker seg på smidige prosjektmetoder, men det er ikke enkelt å utvikle en smidig organisasjon om vi henger fast i stive strukturer. Her får du foredraget til Vegard Kolbjørnsrud fra HR-konferansen for offentlig sektor 2020.

  Les mer
  Vegard Kolbjornsrud Thumb Video
 • Organisasjonsutvikling

  Tenke stort og handle raskt når Hæren vokser

  Etter en lengre periode med nedskjæringer står Hæren i en situasjon der organisasjonen skal vokse. Ansatte må søke utvikling for å forbli relevante, ledere må tenke stort og handle raskt. Her får du Hærsjef Eirik Kristoffersen sitt innlegg om endringskonteksten i Hæren fra HR-konferansen for offentlig sektor 2020.

  Les mer
  Eirik Kristoffersen Thumb Video