Artikler med taggen "How to be great at HR" ( 7 treff )

 • Strategisk HR

  Hvordan bli god innen HR

  Her får du første artikkelen i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  HR gull
 • Strategisk HR

  Hvordan skape bærekraftige verdier

  Her får du artikkel 2 og 3 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  Bærekraftige Verdier
 • Strategisk HR

  Et evidensbasert og effektivt HR

  Her får du artikkel 4 og 5 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  HR gull
 • Strategisk HR

  Et ansvarlig og nysgjerrig HR

  Her får du artikkel 6 og 7 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  Nysgjerrig Hr
 • Organisasjonsutvikling

  Organisasjonspolitikk og effekten av HR-tiltak

  Her får du artikkel 8 og 9 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  organisasjon
 • Organisasjonsutvikling

  Etikk og integritet - uten dette vil HR ikke være i stand til å bygge tillit og troverdighet

  Her får du artikkel 10 i en artikkelserie fra Professor Nick Holley hvor han omtaler ti trekk som karakteriserer hva som skal til for å bli god i HR. Artikkelserien gir deg innsikt i alle stegene som skal til for å drive forretningsorientert HR.

  Les mer
  Nick Holley Img 9398
 • Arrangement ( 18 des )

  How HR can make a commercial impact

  Workshop with Nick Holley

  Les mer
  Nick Holley Thumb